Bolletje van Katoen

Bolletje van Katoen maakt jouw handgehaakte, persoonlijke producten en accessoires naar wens en op verzoek!Over mij

 Waarom kopen bij Bolletje van Katoen? 

Duurzaam

Alle materialen worden uit eigen voorraad gehaald en anders ingekocht bij kleine ondernemers in de omgeving. Hiermee draag ik bij aan het behouden van de kleine bedrijfjes en wordt er niet geïnvesteerd in de grote giganten.
Ook alle verpakkingsmaterialen worden gerecycled, voor zover dit mogelijk is. Zo kan het zijn dat je een doosje ontvangt van een bekende webshop of van een lekker hapje dat we hier hebben gebruikt.

 

Uniek

Elk product wat je ontvangt van Bolletje van Katoen is uniek. Het is op maat gemaakt, met de hand. Daardoor is het helemaal op jouw wens aangepast. Je kiest niet uit voorgeselecteerde kleuren, je geeft aan wat voor kleur je mooi vindt en ik ga dit voor je inkopen!

En van een handgemaakt product is nooit een tweede hetzelfde, ondanks het gebruik van eenzelfde patroon.

 

Persoonlijk

Bij het bestellen van een product maak ik met de klant afspraken over de wensen. Dit kan gaan over materiaal, patroon en kleuren. Soms maak ik zelfs een eigen ontwerp, zoals de vossensloffen die we laatst mochten ontwerpen. Zo’n product is dan écht op jou als klant afgestemd, met alle persoonlijke details die gewenst zijn.

 

Zacht

Alle materialen die we gebruiken, zijn zacht, heel zacht, of superzacht. Dit maakt het perfect voor baby’tjes, kleine kindjes, maar ook voor jou als volwassene in de herfst en winter op de bank.

 

Betaalbaar

Omdat ik inkoop bij kleine ondernemers in de nabije omgeving, of omdat ik zelfs uit eigen voorraad kunnen putten, blijf ik betaalbaar. Een product van katoen of wol kan al vaak een hoop geld kosten. Ik heb geen groot bedrijfspand, geen medewerkers met een salaris, ik maak in de huiselijke sfeer de producten volledig naar wens. Dit drukt de kosten dusdanig, dat ik betaalbaar blijf, terwijl jij een prachtig kwalitatief sterk, persoonlijk en uniek product kunt ontvangen! 


Geschiedenis

In 2014 begon ik met foto's plaatsen op social media van een omslagdoek die ik gehaakt had. Hierop reageerden mensen dat zij ook wel een omslagdoek wilden hebben. Jarenlang plaatste ik foto's van haakwerken op de facebookpagina van Bolletje van Katoen. 

Zo heb ik vele skullshawls mogen maken, maar later ook heel veel haaiensloffen.

Tot ik begin 2019 een echte actie inzette; de koningsdagkroontjes! Hierop kwam zoveel respons, dat ik besloot de 'haakwinkel' wat groter te gaan maken. Een instagrampagina, LinkedIn, Twitter en nu ook een website!

Meestal haak ik op specifieke bestelling, dus is het product uniek, op maat en volledig naar wens gemaakt. De levertijd loopt dan op tot enkele weken. In persoonlijk contact wordt afgesproken wat de wensen zijn van de klant en zo komt de bestelling tot stand na persoonlijke afspraken. 

Ook zijn er producten uit de shop te bestellen met een snelle levertijd en zonder unieke eisen, zoals appliques, sleutelhangers en miniknuffels. Per product staat vermeld wat je als klant van mij kan verwachten wat betreft de levertijd, betaling en op te geven wensen.

De betaling vindt altijd vooraf plaats, ook als de levertijd wat oploopt. Zo ben je verzekerd van je bestelling, niet betaalde bestellingen worden niet in behandeling genomen.

In alle gevallen maak ik met liefde en plezier jouw persoonlijke en unieke product!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram