Geplaatst op

14 februari: Valentijnsdag

Valentijnsdag, het komt er alweer sneller aan dan je denkt! Het nieuwe jaar was nog maar net begonnen en de speciale dagen staan alweer voor de deur.

Valentijnsdag gehaakte gevulde hartjes
Geef jij jouw dierbare deze lieve gehaakte gevulde hartjes?

Ik vroeg er al eerder naar op de sociale media; wat geef jij jouw lief? De leukste ideeën kwamen voorbij. Maar ook een aantal reacties die me aan het denken zetten.

Want sommigen vroegen; Welke lief?
En anderen vonden het maar een onzin iets of geven elkaar sowieso niet vaak iets. Of geven een nuttig cadeau, in plaats van zo’n decoratief cadeautje.

En nou ben ik zelf alleenstaande moeder, dus de rozen en wijntjes zullen mij ook niet om de oren vliegen. Hooguit een ontbijtje van mijn oudste of een kopje koffie. Ook heel lief trouwens!

Waarom dan nu toch Valentijnsdag in de webshop?

En toch vond ik het leuk om Valentijnsdag mee te nemen in de jaarlijkse feestdagen die er op de agenda staan. Overslaan vind ik zo ongezellig.

En even serieus: hoe leuk is het om cadeautjes te geven? Gelukkig zijn er genoeg gelegenheden voor! Al geef je al jouw collega’s een hartje om te bedanken voor hun harde werk, een klein gebaar kan zoveel doen!
Daarom zijn de hartjes ook zeker de rest van het jaar te bestellen. Dus niet alleen met Valentijnsdag.

Het mooie van haakwerk bij mij, is dat ik het zelf maak en daarom is elk artikel dus altijd leverbaar! (zie ook de persoonlijke aanvraag)

Want misschien vind jij het wel leuk om zo’n gehaakt cadeautje te geven. Dat is toch net wat persoonlijker dan een fles wijn of een bos rozen. En die zijn ook zo op en verwelkt.

Hartjes appliques
Prachtige hartjes, voor aan je tas of voor het opleuken van een ruimte!

En zeg nou zelf; hartjes zijn toch altijd leuk?

De gevulde hartjes komen met een lintje naar je toe. Je kunt hem dus voor van alles inzetten. Aan een kast, aan een jas, aan een tas, of mooi in een schaal op de seizoen tafel.

In de webshop staan nog niet de platte hartjes, maar ook die zijn mogelijk om te bestellen! En die kun je dus ook op allerlei leuke plekjes gebruiken als decoratie. Een hartje maakt het net allemaal even wat leuker.

Waar zijn die hartjes dan van gemaakt?

Alles begint met een bolletje rood katoen.

De hartjes worden gehaakt met katoen. Vaak is het rood katoen, maar je kunt ook andere kleurtjes aangeven. Ik haak 2 losse hartjes en maak deze 2 aan elkaar. Als ik ze bijna aan elkaar heb, vul ik ze met wat schapenwol (van die Dordtse schapen!). En daarna is het afhechten, draden wegwerken en een mooi lintje eraan.
Al met al ben ik in een half uurtje klaar met 1 gevuld hartje, soms iets langer als er wat tegen zit. Dan weet je meteen waarom je voor 3 stuks zo’n mooi prijsje van €9,95 betaalt. Daarin zit al het arbeid en materiaal. Geen geld toch eigenlijk? Daarom zou ik zeker kiezen voor zo’n gezellig en persoonlijk cadeau!

Hoe snel moet ik die gehaakte hartjes nu eigenlijk bestellen?

Kijk, daar komt het leuke! Het is een klein product! En als mijn opdrachten niet volledig opstapelen, zijn kleine producten altijd snel leverbaar. Snel betekent vaak dat ik het binnen 2 werkdagen klaar heb liggen voor verzending.
Hoe snel PostNL het dan bezorgt, is natuurlijk even de vraag, daar heb ik geen invloed op.

En als het zover is dat de tijd begint te dringen, geef ik dat aan op mijn sociale kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin).

Maar je kan ze natuurlijk ook nu direct al bestellen! Dat doe je hier! Zie ik je snel in de webshop?