Bolletje van Katoen
Bolletje van Katoen maakt jouw handgehaakte, persoonlijke producten en accessoires naar wens en op verzoek!

Beginners Haakpakketten

DE SITE IS ONDER CONSTRUCTIE, MAAR DE WEBSHOP IS BESCHIKBAAR. EXCUSES VOOR EVENTUELE ONGEMAKKEN.

In dit gedeelte vind je de haakpakketten voor de beginnende hakers. Je kunt dit pakket al gebruiken als je nog nooit eerder hebt geprobeerd te haken, de beschrijving bevat volledige uitleg van alle gebruikte basistechnieken. Mijn advies voor kinderen is om dit vanaf ongeveer 6 jaar te gaan proberen onder begeleiding van een volwassene. 

Beginners Haakpakketten

Beginners Pakket Kroontje

Het bekendste product waar Bolletje van Katoen groot mee is geworden; het Kroontje. Met dit pakket kun je de basistechnieken voor het haken leren, door middel van een uitgebreide beschrijving in het patroon. En als je het hele patroon hebt doorlopen, heb je een kroontje gehaakt. Dit is een applique, een plat kroontje, dat je op aan een tas kunt hangen of ergens op kunt naaien. Het haken op zich is een leuke hobby om jezelf thuis aan te leren als je een dagje niet zoveel te doen hebt en binnen blijft. In het pakket zit: - een haaknaald, maat 3mm - een stukje oranje katoen, 4,5m - een uitgebreide beschrijving Het pakket wordt de volgende werkdag verzonden (Mits alle materiaal op voorraad is).

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@bolletjevankatoen.nl

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn