Bolletje van Katoen
Bolletje van Katoen maakt jouw handgehaakte, persoonlijke producten en accessoires naar wens en op verzoek!

Nieuws

Wat heeft Bolletje van Katoen de afgelopen week geleverd? Is er nog een leuk nieuwtje? 

Je ziet het hier!

In de winkel!

Vanaf 1 december zijn de baby producten van Bolletje van Katoen te vinden in de winkel van Mama's Winkel!

Neem jij er ook een kijkje? 
Adres: Vrieseweg 26, Dordrecht

Website

50e bestelling!

 Afgelopen week ging de 50e bestelling van 2020 de deur uit! 

Dat is toch wel een feestje waard!

Al deze bestellingen zijn handgemaakt, speciaal voor jou als klant!

Wat ga jij nog bestellen bij Bolletje van Katoen?


ACTIE WEEK

 Komende week komen er allemaal leuke acties voorbij op Facebook en Instagram, om zo onze nieuwe actiepagina te promoten!

Neem jij ook een kijkje?


Promotie bij Mrs Ecommerce

 Mrs Ecommerce gaf me de kans om via haar website een mooi stukje promotie te delen. Hoe gaaf is dat?

Neem jij ook even een kijkje in haar 'behind the shop' afdeling?

Baby producten!

De laatste weken ben ik erg druk geweest met het ontwikkelen van een baby-lijn. Het begin hiervan is te vinden op de webshop, met de olifanten! 

Er is op facebook een leuke kortingsactie geweest, de bijtringen zijn nu nog steeds verkrijgbaar voor een ontzettend zacht prijsje van €7,50.

In de webshop zijn ook knuffeldoekjes te vinden en de komende tijd zal de shop zich vullen met meer bijtringen-diertjes! Houd de webshop en facebook dus in de gaten!Blog

Gisteren lanceerde ik de eerste blog van Josyanne Janssen, eigenaresse van Bolletje van Katoen. Deze is op de eerste dag al ontzettend goed ontvangen!
Heb jij hem al gelezen? Laat weten wat je ervan vindt via het gastenboek!Valentijn 

Valentijnsdag komt er weer aan! En wat is er nu mooier, dan iets liefdevols geven aan je partner, moeder of een vriend die altijd voor je klaar staat?

Deze hartjes zijn dit jaar dé Valentijnsactie van Bolletje van Katoen! De platte hartjes zijn te shoppen voor €1,50 per stuk, de gevulde hartjes zijn €4,50. Je kunt ze ophangen op een mooi plekje in huis, of aan je tas of sleutels. Of weet je nog een ander leuk plekje om dit hartje te hangen?


Shop ze in de Webshop, voor 11 februari 12:00 ben je nog verzekerd van levering vóór Valentijnsdag!


Stickers

Van Sign Your Design mocht ik prachtige stickers ontvangen! Deze stickers plak ik op de brievenbuspost en pakketjes, zodat je meteen weet dat je pakketje bij mij vandaan komt! Dit geeft echt de finishing touch!


Voorraad in de verkoop

Ik heb niet alleen 'producten op aanvraag' toegevoegd, maar ook een onderdeel 'voorraad'. Op Facebook en Instagram was er al een filmpje te vinden van de voorraad in de winkel. Nu heb ik ze ook op de website gezet, zodat je ze direct kunt inkopen. Je hoeft niet te wachten tot ze gemaakt zijn, ze liggen al klaar!

Kijk onder het kopje 'voorraad' of er iets voor jou bij zit!


Haakpakketten 

Bolletje van Katoen heeft een aantal ambitieuze plannen voor 2020. De eerste is hiervan gerealiseerd; het eerste haakpakket van Bolletje van Katoen!
Het is een starterspakket waarin een haaknaald zit, een stuk katoen, voldoende voor het volledige kroontje en een uitgebreide uitleg van het patroon en alle gebruikte technieken. Het pakket is voorzien van alles  waarmee een beginner kan leren haken!

Dit haakpakket is verkrijgbaar voor €6,95.


Webwinkel Live Awards

Bolletje van Katoen doet mee aan de 'Webwinkel Live' Awards. Ik maak hiermee kans op de prijs voor beste webwinkel van 2020. Dat zou ontzettend gaaf zijn!

Stemmen jullie ook op deze webshop? Het zou mij enorm vooruit helpen! Stemmen kan tot 29 februari. De prijsuitreiking is 14 maart. Ik ben benieuwd!

STEM HIER!

Oud&Nieuw

En dan is ineens het einde van het jaar daar! Tijd om terug te blikken en tijd om mooie voornemens te maken.

Wat hebben ik een mooie producten mogen leveren, naam mogen maken en prachtige complimenten mogen ontvangen! Dat geeft een hoop energie en motivatie om door te ontwikkelen met Bolletje van Katoen. 

Het startte ooit in 2014 met mooie sjaals en sloffen. Het lag langere tijd stil, op wat kleine projecten na.

In 2019 heb ik een prachtige (door)start mogen maken en wat vloog dat de lucht in! Voor Koningsdag heb ik kroontjes mogen maken, hier hebben we er bijna 50 van mogen leveren!
Deze actie zal in 2020 zeker terug komen!

Daarna ben ik doorgegaan met actieve promotie, nieuwe producten leveren, een paar winacties, markten en beurzen, die ik zowel bezocht als bemande als kraamhouder. Bolletje van Katoen staat nu in de markt goed bekend als een leverancier van kwalitatief sterke producten, die met liefde, plezier en enthousiasme worden geleverd. Mensen durven het aan om spoedbestellingen te plaatsen, omdat het vertrouwen er is dat dit snel en goed afgewerkt wordt geleverd.
Bedankt voor dit vertrouwen!

In 2020 heb ik daarom nog meer leuke ideeën en nieuwe producten. Ook wil ik doorontwikkelen met wat meer dan alleen afgewerkte producten leveren. Maar hierover later meer!

Houd hiervoor de website en Facebookpagina in de gaten! 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn