Bolletje van Katoen
Bolletje van Katoen maakt jouw handgehaakte, persoonlijke producten en accessoires naar wens en op verzoek!

Over Bolletje van Katoen

Geschiedenis

In 2014 begon ik met foto's plaatsen op social media van een omslagdoek die ik gehaakt had. Hierop reageerden mensen dat zij ook wel een omslagdoek wilden hebben. Jarenlang plaatste ik foto's van haakwerken op de facebookpagina van Bolletje van Katoen. 

Zo heb ik vele skullshawls mogen maken, maar later ook heel veel haaiensloffen.

Tot ik begin 2019 een echte actie inzette; de koningsdagkroontjes! Hierop kwam zoveel respons, dat ik besloot de 'haakwinkel' wat groter te gaan maken. Een instagrampagina, LinkedIn, Twitter en nu ook een website!

Meestal haak ik op specifieke bestelling, dus is het product uniek, op maat en volledig naar wens gemaakt. De levertijd loopt dan op tot enkele weken. In persoonlijk contact wordt afgesproken wat de wensen zijn van de klant en zo komt de bestelling tot stand na persoonlijke afspraken. 

Ook zijn er producten uit de shop te bestellen met een snelle levertijd en zonder unieke eisen, zoals appliques, sleutelhangers en miniknuffels. Per product staat vermeld wat je als klant van mij kan verwachten wat betreft de levertijd, betaling en op te geven wensen.

De betaling vindt altijd vooraf plaats, ook als de levertijd wat oploopt. Zo ben je verzekerd van je bestelling, niet betaalde bestellingen worden niet in behandeling genomen.

In alle gevallen maak ik met liefde en plezier jouw persoonlijke en unieke product!
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn