Bolletje van Katoen
Bolletje van Katoen maakt jouw handgehaakte, persoonlijke producten en accessoires naar wens en op verzoek!

 Welkom in de webshop van Bolletje van Katoen

DE SITE IS ONDER CONSTRUCTIE, MAAR DE WEBSHOP IS BESCHIKBAAR. EXCUSES VOOR EVENTUELE ONGEMAKKEN.

Via het contactformulier of ons algemene e-mailadres kun je in persoonlijk contact vragen om extra informatie. Ook kun je via die weg vragen om specifieke producten, mogelijkheden, persoonlijke wensen of meer unieke wensen!


 

Producten

Klik op de categorieën voor de beschikbare producten

Baby

Deze categorie is speciaal voor de allerkleinsten! Vind hier de mooiste producten voor baby's, kraamcadeautjes en dreumessen!

Haakpakketten

Shop onder deze link haakpakketten die Bolletje van Katoen heeft ontwikkeld

Knuffels

Ik heb al vele knuffels mogen leveren, eenhoorns, beren, apen, giraffen en katten. Ik krijg vele aanvragen van specifieke soorten knuffels, vraag mij via e-mail of het contactformulier naar de mogelijkheden!

Cadeaubonnen

Voor elk bedrag is er een cadeaubon mogelijk. Neem persoonlijk contact op voor de bestelling en afwikkeling van de betaling.

Woondecoratie

Van groot naar klein en naar elke kleur op wens zijn er accessoires voor in huis, dekens, kleden, wikkeldoeken. Neem een kijkje voor de reeds bekende producten van Bolletje van Katoen!

Sokken

In deze categorie zijn verschillende soorten sokken te vinden, heerlijk voor de koudere avonden op de bank!

Accessoires

Haar-asseccoires, miniknuffels, appliques, sleutelhangers voor aan je schooltas, je sleutelbos, in de babykamer of nog vele andere toepassingen, hebben we kleine accessoires in de webshop liggen.

Sjaals en omslagdoeken

Ik heb al vele sjaals mogen leveren aan tevreden klanten. De sjaal wordt geleverd als sjaal of als omslagdoek en kan het hele jaar door geleverd worden.

Sloffen

Ik heb al vele sloffen in verschillende thema's mogen leveren aan tevreden klanten. De bekendste zijn de haaien, maar er zijn ook schildpadden, uilen, katten en allerlei kleurenthema's geleverd. De sloffen zijn uitermate geschikt voor de herfst en de winter, maar kunnen het hele jaar door geleverd worden.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@bolletjevankatoen.nl

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn