Geplaatst op

Bolletje van Katoen met de feestdagen?

Met alle feestdagen en evenementen voor de deur, wilde ik nog graag even delen hoe waardevol de unieke en persoonlijke producten van Bolletje van Katoen zijn. In een wereld waarin we weer op zoek gaan naar verbinding, persoonlijk contact, duurzaam de dagen vieren, past een cadeau van mij misschien wel perfect!

Bolletje van Katoen met de feestdagen?
Waarom Bolletje van Katoen?

Maar wat is er nou zo bijzonder aan de producten van Bolletje van Katoen?

De producten van Bolletje van Katoen zijn duurzaam, uniek, persoonlijk, zacht en betaalbaar.
Over hoe ik duurzaamheid inzet, had ik eerder al eens een blog geschreven. (die lees je hier)

Daarnaast kun je ook zien in mijn ‘waarom Bolletje van Katoen’ dat er nog meer goede redenen zijn om te kiezen voor een gehaakt product van mij.

Mijn artikelen zijn altijd uniek. Je kunt 20 olifantjes bestellen van hetzelfde patroon, ze zijn handgemaakt en daardoor zal elk olifantje toch net even anders zijn. Je kunt ook de kleur en het formaat kiezen, je favoriete materiaal, er is heel erg veel mogelijk. Je kiest niet uit fabrieksmatige voorgeselecteerde producten, je kiest voor een handgemaakt product dat ik speciaal voor jou maak. Jij bestelt en pas dan ga ik het voor jou speciaal maken. Hoe uniek wil je het hebben?

Kun je ook beren maken van 70 cm groot?

Dit maakt jouw bestelling ook heel persoonlijk. Ik heb contact met jou over je wensen. Je geeft je voorkeuren aan en kunt vragen stellen aan mij persoonlijk. Pas als ik een goed beeld heb van wat jij graag wil, check ik dit nog extra bij je, en dan ga ik met jouw bestelling aan de slag.
Dat kan dus ook vaak een ontwerp zijn van iets wat nog niet bestaat. Zo maakte ik sloffen in de vorm van vossen voor dhr de Vos en kan ik knuffels na haken van een tekening van jouw kind.
Ook zien mensen wel eens een gehaakt voorbeeld van een amerikaanse site, waar geen patroon van te vinden is. In bijna alle gevallen lukt het mij, met een beetje onderzoek naar het artikel, om dit voor jou helemaal naar wens te maken.

Hoe persoonlijk wil je het hebben?En hoe mooi is het dan als jij straks met Sint of Kerst iets kan geven aan je dierbaren (want ja, waarschijnlijk gaan we dat gewoon weer lekker vieren dit jaar!), wat helemaal is afgestemd op iets wat zij mooi vinden, of altijd al wensten?
Of fleur je je kerstboom op met een eenhoorn kerstbal?

kerstbal eenhoorn
Hang jij ook een eenhoorn in jouw kerstboom?

Wat het ook wordt, de komende periode zal je weer een hoop unieke feestproducten zien voorbij komen. We zitten immers al bijna aan de Halloween tijd, iets wat hier ook steeds grootser gevierd wordt! En zo hollen we gauw door naar sint, kerst, oud & nieuw en ineens zijn we dan weer in het nieuwe jaar aanbeland. Voor mij als webshop eigenaar geen tijd meer om stil te zitten dus voorlopig.

Hiervoor heb ik nog wat leuke ideetjes op de plank liggen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Dus een deel gaan we afstoffen en opnieuw inzetten, een ander deel ga ik voorbeeldjes van maken om ze overal te delen!

We zitten immers al bijna aan de Halloween tijd

Voor Halloween komt er meer dan alleen de mutsen. Hou daarvoor mijn sociale kanalen goed in de gaten! Ook voor sinterklaas heb ik nog een paar hele leuke ideetjes! Ik kan niet wachten om ze met jullie te delen!

En het leukste? De prijzen zijn zacht en aangenaam!

Bolletje van Katoen met de feestdagen?

Genoeg reden dus om bij hier te bestellen voor de feestdagen!