Business to Business

Naast de bestellingen van enkele producten door particuliere klanten, is het ook mogelijk om via Business to Business te bestellen. Jij kan als bedrijf, ondernemer of organisator een grote oplage bestellen tegen zakelijke tarieven.

Er wordt nog gewerkt aan een kostenoverzicht, met prijzen. Voor nu worden de prijzen in persoonlijk contact afgestemd. Het is dan afhankelijk van de levertijd, oplage en het type product welke prijs er gerekend wordt. Deze prijs bereken ik voor jou persoonlijk en is dus niet te verwerken in een algemeen kostenmodel.
Een lijst met richtprijzen is wel in ontwikkeling.

Heb jij interesse in een Business to Business bestelling of samenwerking?

Mail naar info@bolletjevankatoen.nl en in persoonlijk contact bespreken we de wensen en kosten van jouw product op Business to Business basis. Je kunt ook een bericht achterlaten op de contact pagina -> Bolletje van Katoen – Contact

Wat betekent Business to Business bij Bolletje van Katoen?

Wat betekent Business to Business?

B2B of Business to Business is de aanduiding voor het leveren van diensten en goederen tussen bedrijven. Men spreekt ook van BtB. Een tegenhanger van B2B is Business to Consumer ofwel B2C. Wat ik dus het meeste lever, aan klanten, particulieren.

Bij Business to Business bied ik een grotere oplage van producten tegen een gereduceerd tarief. Dit kan ik alleen bij grote oplages aanbieden, omdat dit te maken heeft met marges en de grote schaal waarop ik weer materiaal kan inkopen en gebruiken.

Jij mag als particuliere klant bij mij wel gebruik maken van Business to Business. Ik vraag niet om een KvK nummer of verklaring van de belastingdienst. Ik vraag om een grote hoeveelheid bij mij af te nemen, waardoor ik ben verzekerd van een bepaalde omzet en het mogen leveren van een bepaald volume aan producten.

Er bestaat tot op heden nog geen prijslijst van mijn B2B producten, omdat ook hierin weer ieder gevraagd product uniek blijft te zijn. Ook de aantallen zijn daarmee dus persoonlijk. Of jij met mij tot een B2B afspraak kan komen, stemmen we dus samen af, in persoonlijk contact. Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande knop om direct in contact te komen!

Enkele tevreden B2B klanten

Strikmutsen en sloffen voor ZigZacht
Strikmutsen en sloffen voor ZigZacht
Een particuliere aanvraag voor een vrijwilliger in de hondenopvang
Een particuliere aanvraag voor een vrijwilliger in de hondenopvang

Hee, hallo daar! šŸ‘‹
Wat leuk om je te ontmoeten.

Meld je aan om als eerste de nieuwste info in je inbox te ontvangen!

Ik spam niet! Lees het privacybeleid voor meer info.