Geplaatst op

De laatste blog van het jaar!

De laatste blog van het jaar!

Dankbaar; zoveel leuke bestellingen, die mijn bedrijf laten groeien!

Bij het schrijven van mijn blogs, bedenk ik ook goed wanneer ze worden geplaatst en hoe ze in de tijd vallen. Je kunt natuurlijk geen kerstblog plaatsen met pasen!

Het einde van dit jaar verliep nog meer in een stroomversnelling dan normaal, voor mij. Ik vind die laatste weken altijd al voorbij vliegen, het overkomt me elk jaar een beetje.

Maar deze week werd dat gevoel sterker en onrustiger.

Ik wilde mijn blogs voor het einde van het jaar nog even inplannen en klaarzetten. Nog even iets over kerst wat er aan komt en een blog over het afgelopen jaar.

Maar toen keek ik op de kalender: Volgende week is het al 1e Kerstdag!
En die dag neem ik lekker vrij en leest ook niemand mijn blog. Dus dan plaats ik even niets.

En de week erna is het 1 januari!
Dus er moet vandaag al een eindejaars blog komen! Dat was even schrikken, zover ben ik in mijn hoofd nog helemaal niet. Ik heb nog 2 weken om de balans op te maken en om terug te blikken. Ik zit nu nog volop in het werkritme, dus het past er ook niet bij om die balans ineens vandaag te gaan doen.

Maar dat geeft niet, we gaan toch even samen terug kijken.

Want ik ben echt niet vergeten wat 2021 mij heeft gebracht! De bedrijven en winkels hebben mij gevonden en kopen nu B2B bij mij in. Wat ben ik daar trots op!

B2B, het nieuwe aanbod van 2021!
In 2021 kwam B2B leveren echt van de grond, wat een verrijking van mijn diensten!

Behalve het B2B leveren, mocht ik ook weer wat speciale verzoekjes ontwerpen en aanleveren. De vorige jaarwisseling zat ik midden in de draakjes. Dit was een speciaal verzoek en dit zorgde voor nog meer speciale verzoeken. Ik maakte draakjes voor een mobile voor een baby, ik kreeg de vraag of er ook grotere maten bestonden, of de kleuren kunnen worden aangepast, of er een rammeltje in kan. Genoeg ideeƫn, van jou als klant! Mijn eigen creativiteit wordt al veel aangeboord, maar jullie zijn minstens net zo creatief!

En zo ontstond de drakenlijn. In 2022 krijgen draken en andere specials hun eigen afdeling in de digitale winkel. Hopelijk houdt dit het voor jou overzichtelijk. Nu horen alle diertjes nog bij de knuffels.

Draakjes
Dit speciale verzoek is uitgebouwd tot een hele speciale drakenafdeling in de digitale winkel!

Ook heb ik in 2021 gemerkt dat ik me het beste kan richten op baby’s en kinderen. Ik maak natuurlijk ook artikelen voor volwassenen, grotere kinderen of decoraties in huis. Maar de baby-aanvragen zijn zo groot, dat ik me daar meer op ga focussen.

En toch, kan ik de speciale verzoeken voor andere doelgroepen niet loslaten.

Dan lees ik op een facebookgroep: wie kan er gehaakte Abba-Mutsjes maken?
Ja natuurlijk kan ik dat! En dan kun je via persoonlijk contact met mij bespreken wat jij wil. Altijd een succes gebleken tot nu toe!

Abba mutsje
Speciale aanvraag: een glitterend, gehaakt mutsje, zoals Agnetha van Abba het droeg!

Mooie opsomming van maar een paar van de geweldige opdrachten die ik mocht aannemen.
En in het nieuwe jaar laat ik jullie weer weten wat alle plannen zijn voor volgend jaar, de successen van 2021 meenemend.
Er komen speciale lijnen met eigen karakters, zoals de eenhoorns en de draken. Ik ga leveren aan nog veel meer bedrijven, B2B, maar ook dropshipping en verder blijf ik vooral jouw speciale verzoekjes maken!
Lekker haken, dat blijft voor mij toch het leukst!

Dan rest mij voor de laatste blog van het jaar:

De laatste blog van het jaar!
De laatste blog van het jaar: een kerstwens voor 2022!

En omdat ik uit duurzaamheid nooit meer kerstkaartjes stuur, geef ik meteen mijn allerbeste wensen mee voor 2022.

Dat je dromen mogen uitkomen, de zorgen niet groter worden, en het geluk blijft en groeit! Mijn motto voor het komende jaar en de jaren erna!

Hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2022!