Geplaatst op

De lente is er, wat zullen we haken?

Het heeft even geduurd met al die regen en kou, maar de laatste week krijg ik er eindelijk hoop op; de lente is begonnen! Dat is voor mijn winkel ook weer een hele omschakeling, ik merk het direct in de bestellingen en vragen van de klanten. De lente is er, wat zullen we haken?

De lente is er, wat zullen we haken?
De lente is er, wat zullen we haken?

In de winter is de vraag naar mutsen, truien en sjaals enorm. Dus die heb ik de afgelopen maanden ook behoorlijk veel gemaakt. Leuk om te doen en ook goed haalbaar met levertijden en aanpassingen naar jouw wensen.

Een gepersonaliseerde knuffel vergt toch meer puzzelwerk dan een lekkere winter sjaal. Daar kies jij de kleuren van en een leuk patroon en dan is het ook vrij snel leverbaar voor jou.

Maar ik merk nu meteen in de bestellingen dat het overgaat op bijtringen, kraamcadeaus en zomerartikelen. En ook wel veel mensen die toch wachten op het najaar met hun volgende bestellingen.

De lente is er, wat zullen we haken?

maar er is nu ook genoeg te haken. Sowieso ben ik aan het voorbereiden op de Ibiza Goes Big markt. Daar gaat genoeg werk in zitten, dus ik zit zeker niet om werk verlegen. Ook liggen er nog wat langdurige projecten in de mand, allemaal in goed overleg met de klanten. Het gaat hier om echt gepersonaliseerd groot werk, je kunt het wel kunst noemen, waardoor er lang aan gewerkt moet worden en andere urgente klussen blijven voorgaan.

Weet dus dat dit ook kan voorkomen als je echt iets unieks bestelt. Maar dit zal ik dan ook altijd met je bespreken.

Vorige week benoemde ik de zomermutsen. Dat is niet het enige item die perfect is voor de lente en de zomer, er is genoeg wat nog meer echt passend kan zijn.

Wat laat je haken in de zomer?
Zo’n sjaal als deze is niet te warm, maar houdt net even de frisse lente wind tegen.

In Nederland zijn onze zomeravonden helemaal niet zo warm als we altijd denken. Wij kamperen graag en dan zijn we niet ver van het Nederlandse klimaat weg. Ondanks de dagen met 40 graden overdag, is het dan ‘s avonds wat fris. Ook omdat je dan de hele dag in de hitte buiten hebt vertoeft, dan is een nacht van 22 graden ineens echt koud.

En als je dan toch nog even buiten wil zitten, is een luchtige omslagdoek helemaal niet verkeerd. Ook als er dan net even een briesje staat of als je het water op gaat met wat wind, dan is een luchtige sjaal perfect om mee te nemen.

Heb je nog tijd voor mijn bestelling voor deze zomer?

Nog een leuke vraag om even aan te kaarten. Over enkele weken is het Ibiza Goes Big evenement en daarna beginnen de schoolvakanties al snel. Wij gaan dan ook weer lekker op vakantie. Dus is er nog veel tijd? Nee, eigenlijk niet.

Dat zijn ook besefmomenten die ik zelf ineens weer heb, de dagen tikken langzaam door en ineens ontstaat er haast met deadlines en vakanties. Zo is er het hele jaar door wel iets waar druk op staat qua tijd.

Dus als jij nog iets zoekt om mee te nemen op vakantie, wordt het wel tijd om daar nu met mij over te gaan sparren, anders gaat het nooit op tijd meer bij jou binnen komen.

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini's
Om nog even een idee te geven voor een leuk zomervakantie item šŸ˜‰

De bikini’s waren een grapje, maar ook daarvoor kun je een aanvraag doen. Maar ook daarvoor geldt, wees op tijd!

Even voor de agenda: mijn vakantie begint op 8 juli en ik ben pas begin augustus weer terug. Zet het vast in de planning, of stuur direct jouw zomer aanvraag. Dit kan via email of het contactformulier:

https://bolletjevankatoen.nl/contact