Geplaatst op

De lente komt eraan!

Na de afgelopen zonnige dagen mogen we het wel zeggen, toch? De lente komt eraan!

En laat ik daar nou ontzettend blij en enthousiast van worden! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik van de extremen ben. Dus van dikke winterjas met sjaal en handschoenen ga ik nu over op de jas open buiten op de fiets. Zo handig ook, want ik ben meteen verkouden iedere eerste week van het voorjaar.

Braderie
Als de lente eraan komt, komen ook de markten en braderieën weer!

In december en januari word ik altijd een beetje sip, moe en denk ik dat het hele leven nooit meer goed komt. Inmiddels weet ik dat het komt door gebrek aan zonlicht en vitamine D. Zelfs met wat vitaminepilletjes blijf ik in zo’n dipje hangen en is het vooral wachten op de eerste zonnestralen.

En die waren er afgelopen week, eindelijk! Ik was er echt aan toe. Ik heb gelijk wat meer energie en doe wat leuker en gezelliger tegen de mensen om me heen.

En bij die eerste zonnestraal, gaan we meteen naar buiten om snel die vitamientjes op te pikken! De lente komt eraan!

Behalve weer lekker wat energie opdoen, krijg ik er ook weer heel veel inspiratie van. Ik kan me weer helemaal uitleven met alles wat er in de lente op de planning staat.

Had je bijvoorbeeld de eiermutsjes al gezien? En de Koningsdag kroontjes? Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we lekker koningsdag vieren dit jaar, dus de kroontjes worden hopelijk weer een grote hit!

Wat gaan we nog meer voor leuke lente artikelen krijgen?

Behalve de acties voor de feestdagen, zijn er ook de rest van de lente leuke artikelen te krijgen. Zo heb ik een aantal luchtige omslagdoeken en sjaals te koop, die perfect zijn voor de dagen dat je zonder jas naar buiten kan. Een lekkere sjaal of omslagdoek houdt dan net even het frisse windje tegen.

Sjaal Pien
Zo’n sjaal als deze is niet te warm, maar houdt net even de frisse lente wind tegen.

In de lente en de zomer zie ik mijn verkopen altijd wat inzakken, omdat mensen liever in de herfst en winter lekker dikke sjaals en mutsen en truien kopen. Daarom wil ik je laten zien dat er ook in de lente en zomer genoeg te winkelen is bij Bolletje van Katoen.

Zo heb ik ook accessoires en producten als knuffels, scrunchies, make up schijfjes, onderzetters en ga zo maar door. Alles is te vinden in de webshop van Bolletje van Katoen.

Make up schijfjes
Wat dacht je van deze wasbare make up schijfjes?

Wat nog meer leuk is om te weten, is dat er allemaal leuke voorjaarsdagen aan komen, zoals Vaderdag, Moederdag, Pinksteren, hemelvaart. Hiervoor heb ik geen speciale actieproducten, maar vorig jaar heb ik voor deze feestdagen wel prachtige bloemen mogen haken.
Ben je ze al eens tegen gekomen?

Ook heb ik een tijd geleden een actie gehad waarbij je scrunchies met een roos kon bestellen. Die staan nu weer in de webwinkel!

Verder ga ik nog eens rond neuzen op Pinterest voor nog meer leuke lente artikelen. Kijk jij daar ook wel eens? Ik vind het een ideaal platform voor het opdoen van de leukste ideeën voor mijn haakwerken. Ook staan er vaak hele fijne patronen op, regelmatig ook gratis. Super handig!

De lente komt eraan! Ben jij ook zo enthousiast?

Zoals je leest ben ik dus laaiend enthousiast over die eerste zonnestraaltjes. Nou schijnt het nog wel fris te blijven de komende dagen. Maar zolang de zon zich blijft laten zien, hoor je mij niet meer klagen tot de herfst!

Word jij ook zo enthousiast van de lente?

Laat mij weten wat jij zo leuk vindt aan de lente, ik ben dol op vrolijke verhalen en leuke gesprekken over waar jij blij van wordt! En wie weet helpen we elkaar aan goede ideetjes en leuke inspiratie!

Eiermutsjes
Deze allerliefste eiermutsjes zijn ook dit jaar weer te verkrijgen!