Geplaatst op

Even een herinnering…

Ik kijk even terug naar een prachtige opdracht die ik vorig jaar mocht maken. De opdracht was zo bijzonder, maar lag ook zo gevoelig, dat ik hem nog niet uitgebreid had gedeeld op de sociale media.

Inmiddels is het een mooi moment om herinneringen op te halen.

Ik kijk even terug naar een prachtige opdracht die ik vorig jaar mocht maken.

Bijna een jaar geleden kreeg ik een bijzonder bericht in mijn inbox.

Haak je ook babypopjes?

Ik haak alles naar wens en op verzoek, dus ja, ik kan ook een babypopje haken. Ik wist toen nog niet welk verhaal erachter zat.

Er kwam een voorbeeld foto met een verhaal.

‘Graag geef ik mijn kleinkind een popje voor zijn eerste verjaardag. Hij is veel te vroeg geboren en het leek me mooi als het popje net zo groot en zwaar is als toen hij werd geboren’.

Fieuw, eerste verjaardag, het ventje is er nog en doet het goed! Maar jeetje, wat een zwaar jaar zal dat zijn geweest.

Het popje moet 1100 gram wegen en 37 centimeter lang zijn.

Er kwam een voorbeeld foto met een verhaal.

Ik plaatste toen al dat ik me niet kan voorstellen hoe dat moet zijn, zelf mama van 2 uitgedragen gezonde kinderen van rond de 3 kilo en 50 centimeter. Wat een zorgen zal je hebben als je voor de geplande termijn bevalt.

Ondanks dat ik altijd 100% sta voor kwaliteit van mijn producten, zorgen zulke vragen zorgen ervoor dat ik nog wel 10 keer extra zorg voor alles in het hele proces. Nameten, rekenen, draadjes wegwerken, goed wegen, zorgen dat het goed stevig en regelmatig gehaakt is. Geen enkel dingetje zal het popje mogen mankeren.

En toen was hij af. En kwam het popje haast tot leven. Zo’n klein babietje, nu zag ik het even letterlijk voor mkjn neus liggen. Ik kon ook niet anders dan hem heel voorzichtig dragen en neerleggen. Zo teer, ook al was hij stevig genoeg voor de dreumes die hem ging krijgen.

En kwam het popje haast tot leven.

En dan moet hij met een pakketje mee. Wel gek hoor, een baby in een doosje. De ontvanger woonde ook echt te ver weg om het persoonlijk te kunnen langs brengen.

Daar ligt hij dan, een prachtig, slapend, prematuur popje. Wat een beladen opdracht. En zo dankbaar!

Een mooie herinnering voor het kindje en zijn ouders.

Wat een vertrouwen van de klant!

Waar ik het voor doe met Bolletje van Katoen? Deze speciale opdrachten, die zo uniek zijn, dat is zoveel meer dan even een artikel verkopen in de webshop.

www.bolletjevankatoen.nl