Geplaatst op

Even helemaal opladen!

Zo noemen ze dat toch, even helemaal opladen? En als je dan op vakantie bent geweest, kun je er weer helemaal tegenaan!

Voor mij geldt dat dit jaar zeker. Ik was enorm aan vakantie toe, ook al was ik dit jaar een paar weken eerder vrij dan andere jaren. Het overviel me dat ik zo snel al vrij had, maar ik had ook wel echt even een time out nodig. Veel opdrachten gemaakt voor Bolletje van Katoen, maar ook privé en voor de baas veel te doen gehad.

Even helemaal opladen!

De vakantie kwam precies op tijd. En dit jaar heb ik webshop ook echt dicht gedaan en in de vakantie even helemaal niks gedaan. Ik heb zelfs niet gehaakt voor mijzelf of de kinderen! dat is een unicum! Maar wel de pauze die ik even nodig had.

En de kinderen ook. Een mama die even helemaal op hen focust, niks anders dan met z’n drieën dingen doen.

En waar wij dan heel blij van worden, is lekker met de caravan ergens 3 weken niksen. Al is kamperen geen niksen, je bent de hele dag bezig. Maar niks moet en het buiten leven is ontzettend goed voor je. Elk jaar neem ik me voor om snel uit de randstad te vertrekken.

En waar wij dan heel blij van worden, is lekker met de caravan ergens 3 weken niksen.

Maar volgens mij is dat boeren leven een wens voor over een heleboel jaren. Want nu we weer thuis zijn, begint de waan van de dag weer en is ook ons plekje in de binnenstad héérlijk!

Vandaag ben ik alvast bezig geweest met het opruimen van de werkplek, het bijwerken van de mails en meldingen en het klaarleggen van materiaal voor de opdrachten die alweer klaar liggen.

Hier zie je een filmpje van de chaos!

https://t.co/ZfAsCjrqum

Ik heb alweer een mooie bestellijst klaar liggen! Want in de vakantie wisten jullie me ook te vinden! Superleuk, ik kan komende dagen weer een vliegende start maken!

Verder ga ik me alweer focussen op de feestdagen die er in het najaar aankomen. Hopelijk worden die producten ook weer net zo hartelijk ontvangen als de voorbije jaren.

Er ligt alweer een mooie bestellijst klaar!

Laad je dus op van een vakantie: jazeker! Er is weer ruimte in mijn energie, mijn hoofd en mijn lijf om weer met een frisse blik alles op te pakken.

Wil jij iets bestellen? Leuk! Er is al een kleine wachtlijst, dus je zal rekening moeten houden met enkele weken levertijd. Wil je iets op tijd hebben? Laat het dan weten! Of kies iets uit de voorraad! Een patroon of een voorraadproduct is altijd direct leverbaar.

Wat kies jij uit in de winkel?

https://bolletjevankatoen.nl/winkel/