Geplaatst op

Even voorstellen!

Hi, ik ben Josyanne! Ik ga me weer even opnieuw voorstellen, nu ik zoveel nieuwe volgers en bezoekers erbij heb. Welkom allemaal, superleuk dat je me volgt!

Even voorstellen!

Ik ben Josyanne en ik ben 34 jaar. Ik ben moeder van 2 kinderen (5 en 9 jaar) en werk ambulant in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik dus ook eigenaar van de webshop Bolletje van Katoen.

Hoe kwam ik op het idee om een webshop te starten?

In 2013 heb ik mezelf weer leren haken, nadat ik het al sinds de basisschooltijd niet meer gedaan. Mijn eerste werkjes heb ik hier recent gedeeld, ik vind het vooral erg lachwekkend. En ik was er toen heel trots op ook!

In 2014 begon ik met foto’s plaatsen op social media van een omslagdoek die ik gehaakt had. Hierop reageerden mensen dat zij ook wel een omslagdoek wilden hebben. Toen heb ik 4 omslagdoeken met een doodskop gehaakt, met enkel vergoeding van de  materiaalkosten.

In 2014 begon ik met foto’s plaatsen op social media van een omslagdoek die ik gehaakt had.

Jarenlang plaatste ik foto’s van haakwerken op de facebookpagina van Bolletje van Katoen.

Zo heb ik een aantal skullshawls mogen maken, maar later ook heel veel haaiensloffen. Echt heel veel, wel 25 paar. En daarna wat variaties, zoals kattensloffen, uilensloffen, voetbalsloffen en roze wolk sloffen.

Zo heb ik een aantal skullshawls mogen maken, maar later ook heel veel haaiensloffen. Echt heel veel, wel 25 paar.

En zo lag Bolletje van Katoen af en toe stil, kabbelde het weer voort, het ging wat op en af.

Tot ik begin 2019 een echte actie inzette; de koningsdagkroontjes!

Tot ik begin 2019 een echte actie inzette; de koningsdagkroontjes!

Hierop kwam zoveel respons, dat ik besloot de ‘haakwinkel’ wat groter te gaan maken. Een instagrampagina, LinkedIn, Twitter en daarna ook een website en KvK inschrijving!

Meestal haak ik op specifieke bestelling, dus is het product uniek, op maat en volledig naar wens gemaakt. De levertijd loopt dan op tot enkele weken. In persoonlijk contact wordt afgesproken wat de wensen zijn van de klant en zo komt de bestelling tot stand na persoonlijke afspraken.

Meestal haak ik op specifieke bestelling, dus is het product uniek, op maat en volledig naar wens gemaakt.

Ook zijn er producten uit de shop te bestellen met een snelle levertijd en zonder unieke eisen, zoals scrunchies, sleutelhangers en miniknuffels. Per product staat vermeld wat je als klant van mij kan verwachten wat betreft de levertijd, betaling en op te geven wensen.

De betaling vindt altijd vooraf plaats, ook als de levertijd wat oploopt. Zo ben je verzekerd van je bestelling, niet betaalde bestellingen worden niet in behandeling genomen.

In alle gevallen maak ik met liefde en plezier jouw persoonlijke en unieke product!

logo bolletje van katoen
In alle gevallen maak ik met liefde en plezier jouw persoonlijke en unieke product!