Geplaatst op

Ga je nou stoppen met volledig afgehaakte producten maken??

Ga je nou stoppen met volledig afgehaakte producten maken?? Allereerst: Nee!! Ik stop niet met haken van jouw allermooiste compleet afgeronde gehaakte producten.

Afgelopen week vroeg ik in een poll om jullie input. Of ik haakmateriaal zou gaan verkopen, of het zou houden bij de gehaakte producten die ik voor jullie maak.
Dit maakte behoorlijk wat los. Goed om dus even uitgebreid bij stil te staan!

Deze haaknaalden vind ik prachtig! Jullie ook?

Ik ben altijd bezig om mijn haakwinkel beter, leuker, uitgebreider en vooral nog meer naar wens voor jou te maken.

Zelf volledig afgehaakte producten haken is behoorlijk arbeidsintensief. Voor bepaalde vragen wachten mensen enkele weken en als er een wachtlijst ontstaat, kan dit zelfs nog verder oplopen. Dat hoort bij het soort werk en is geen probleem. Dat betekent wel dat ik nu aan het maximum zit van de groei. Ik heb doorlopend bestellingen en mensen moeten regelmatig nog wachten tot ik aan hun product kan beginnen. Iedereen heeft daar begrip voor, dus het is niet direct een probleem.


Maar zelf wil ik méér! Ik wil jou nog beter van dienst zijn.


En ik weet dat er ook een aantal klanten zelf haken. Soms vragen ze mij iets te haken, omdat ik sneller ben, meer ervaren en soms ook trieste redenen als reumatiek of simpelweg te weinig tijd.

Maar een aantal van deze klanten zouden met de mooiste haaknaalden en een leuk patroon van mij ook goed bediend zijn, als ik dit speciaal voor deze doelgroep samenstel.

En zo ontstond de vraag of dit een zinvolle optie was om in te investeren. En toen ontplofte alle sociale kanalen!

Wij willen gewoon jouw mooie producten, dat mag niet stoppen!

Het mooiste compliment om te ontvangen natuurlijk, dus dat is wel fijn om terug te krijgen. Dus dat zal echt niet stoppen, ik blijf lekker elke avond voor jou haken.
De ideeën van de klanten zijn ook zo leuk, er komt steeds weer wat leuks in de webshop, omdat ik zoveel goede vragen binnen krijg.

Yoshi!
Dit speciale verzoekje heb ik zelf voor een klant ontworpen!

Blijft het dilemma staan, zal ik ook pakketten en materiaal gaan aanbieden?
Ik heb een sectie in de webshop met patronen. Deze zijn nu enorm onderbelicht. Daar ga ik mee aan de slag en eens kijken of dat leuk aan slaat. En dan kan ik er voor jou mooie haaknaalden bij leveren!

Op de facebook groep blijf ik in contact met de haaksters, zodat we samen tot de mooiste producten komen. Zo haak ik ontzettend graag met de metalen haaknaalden, zoals op bovenstaande foto. Ik hoef geen handvaten of ergonomisch design. Voor mij werkt dat onprettig.
En wie weet helpt het jou als klant, dat je bij mij kunt inkopen, wat voor mij goed werkt.

Soms is de zoektocht naar een leuk startpakket zo lastig en dan gooi je het bijltje, of je haaknaald, er alweer bij neer, omdat je niet het perfecte materiaal hebt om mee te werken. Dus dat ga ik doen! Pakketten leveren waardoor jij wel gaat doorzetten.

En dan blijf ik ontwerpen maken, waarvan jij de patronen weer kun kopen!

Patroon Eekhoorn
Met dit patroon maak jij het allerliefste eekhoornknuffeltje!

Het idee is in mijn hoofd al helemaal tot leven gekomen en zeker met alle feedback denk ik dat dit een mooi succes kan worden.

Ik ga geen beloftes doen over wanneer dit online staat. Zoals jullie laatst konden lezen, zijn mijn weken soms erg vol en onvoorspelbaar. Maar het onderzoek ga ik zeker doen, zodat ik snel de leukste pakketten kan ontwikkelen.
Ondertussen blijf ik natuurlijk doorgaan met het haken van jouw volledig afgehaakte producten. Daar ligt de prioriteit en ik laat de klanten zeker niet wachten op hun producten.

Wat ik in de tussentijd kan aanbieden, het starterstechniekenboekje! Deze krijg je gratis als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Bolletje van Katoen. Als je op de website de pop-up invult, krijg je vanzelf een mail waar je het boekje kan downloaden.

En volg je me al op sociale media? Er is een zeer actieve Facebook pagina, Facebook groep en Instagram account. Ik heb ook Twitter en LinkedIn, YouTube en TikTok, maar die lopen wat minder storm.
als je me volgt op deze kanalen, ben je als eerste op de hoogte van al deze leukt ontwikkelingen.

Koop jij ook zo’n leuk starterspakket? Ik zie je gauw in de webshop!