Geplaatst op

Gehaakte cadeau’s voor de feestdagen

Ik had het vorige week al aangegeven, de gehaakte producten zijn voor de feestdagen niet meer te bestellen. Ik heb een overvolle agenda en kan geen producten meer af krijgen en op tijd verzenden voor de kerst dagen.
Maar wat als jij nou toch gehaakte cadeau’s voor de feestdagen had willen geven? Wat nu?

weet je nog niet welke gehaakte cadeau's je wilt geven voor de feestdagen?
weet je nog niet welke gehaakte cadeau’s je wilt geven voor de feestdagen?

Maar wat als jij nou toch gehaakte cadeau’s voor de feestdagen had willen geven? Wat nu?

Het is wel jammer als je nog iets in gedachten had uit mijn winkel om voor de kerst te geven. Ik heb wel een afdeling met voorraad producten (die vind je hier). Het kan goed dat daar niet bij zit wat je zoekt. Veel voorraad producten zijn voor baby’s, dus dat is nogal een specifieke doelgroep.

Mijn werk heeft sowieso vaak wel een levertijd, ik kan enkele producten wel in een paar dagen maken en verzenden, maar de meeste dingen hebben wel langer de tijd nodig.

Zo staan er nu truien en dekens op de planning, die zijn niet in een week af. Misschien wel als je puur tijd technisch gaat rekenen, maar ik moet nadenken over het patroon en ik moet andere bestellingen met een datum (zoals kerst en sinterklaas) tussendoor op tijd leveren.

Weet dus dat een bestelling bij mij hetzelfde kan zijn als bij het bestellen van een bank of een schilderij, het kan even duren voor het geleverd wordt. In ruil daarvoor stop ik al mijn passie, tijd en kunde in jouw product en zo heb je een kwaliteit dat jaren mee gaat!

Maar wat als je nu dus zo graag iets wil geven voor de feestdagen? Ik kan alleen nog voorraad producten en haakpakketten leveren. Is dat niet wat je zoekt?
Misschien is een cadeaubon dan wel een goed idee!

Cadeaubonnen – Bolletje van Katoen

Met een cadeaubon kun je de ontvanger zelf in mijn shop iets laten kiezen uit mijn winkel. Je kan zelf een bedrag aangeven bij mij en ik maak een mooie bon voor jou. Ik lever die in zo’n envelopje zoals op de foto hierboven.

Voorraad verkoop
Je kunt altijd uit de voorraad de mooiste babyproducten shoppen, met een mooie sale prijs.

Met zo’n cadeaubon kan degene wie je hiermee verrast wel een bestelling plaatsen voor het nieuwe jaar. Want die agenda mag gewoon nog gevuld worden. Er staat al wel het een en ander op, maar dat is nu niet zo krap als de kerst planning. En dan heb je wel iets leuks in het vooruitzicht voor die koude winter maanden die er nog aan komen!

Wat je ook zou kunnen overwegen is een leuk haakpakket. Die vind je hier in de winkel:

Starterspakketten – Bolletje van Katoen

Met zo’n pakket kun je helemaal vanaf het begin leren haken. En aan het eind heb je ook nog een heel leuk ding zelf gehaakt. Je kan zo’n pakket zelfs gebruiken wanneer je nog nooit eerder hebt gehaakt. Zelfs als je niet eens weet wat een haaknaald is.

Want net als bij het E-book met starterstechnieken staat met foto’s en tekst helemaal uitgelegd hoe de basis technieken moeten worden uitgevoerd. Misschien wel een perfect cadeau voor deze kerst dus!

Nu zit er op die pakketten maar een verzendtijd van 1-2 werkdagen, maar met de naderende kerst zou ik er toch niet al te lang meer mee wachten. Het is niet duidelijk hoe snel PostNL en DHL gaan leveren deze periode, zeker omdat er ook gedreigd wordt met stakingen.

starterspakket make up schijfje
Zelfs als je nog helemaal niet kan haken, maak je met dit pakket zo een make up schijfje!

Dus ondanks de stop op gehaakte bestellingen zijn er dus nog genoeg gehaakte cadeau’s voor de feestdagen te shoppen dus!

Wat ga jij shoppen voor de kerst?