Geplaatst op

Gehaakte zomermutsen

Mutsen voor de herfst en winter en ook nog wel in de lente zijn natuurlijk heel bekend. Dat is ook het eerste waar mensen aan denken als het kouder wordt, zeker voor de kleinere kinderen en baby’s. Ook als geboorte item is een mutsje echt een bekend cadeau. Dus in de herfst en winter haak ik heel wat mutsen voor de klanten. Maar gehaakte zomermutsen zijn wat minder bekend.

Toch kreeg ik ook al wel eens de vraag voor leuke gehaakte zomermutsen.

Jaren geleden kreeg ik van een paar klanten de vraag voor ‘een Abba muts’. Een muts uit de jaren ’70, luchtig, zodat het in de zomer fijn dragen is en vooral een leuk mode item is. Geen functie voor de warmte of iets. De Abba dames droegen het op het podium en daar heb je het normaal al warm genoeg. De muts was toentertijd een echt mode item en alle dames, en ook heren, droegen er een. Ik heb toen eens een aantal van die mutsen mogen maken,Ā  maar ze werden nooit echt bekend in mijn winkel. Mijn assortiment richt zich vaker op kinderen en deze gehaakte zomermuts is echt wel meer voor volwassenen.

Gehaakte zomermuts
Speciale aanvraag: een glitterend, gehaakt mutsje, zoals Agnetha van Abba het droeg!

Al kunnen kinderen natuurlijk ook goed zo’n hip en luchtig zomermutsje dragen als het warmer wordt. Zeker nu de mode zich weer verder ontwikkelt, zie ik steeds meer volwassen items worden aangepast aan kinderen, zodat ook zij een volwassen stijl kunnen dragen.

Voor de zomer zijn gehaakte mutsen dus ook zeker een optie. Maar hoe kwam ik voor deze blog weer op dit item en onderwerp terecht?

gehaakte zomermutsen
wat ook goed bij het thema past; een ibiza boho vest!

Ik werd gevraagd voor het Ibiza Goes Big festival. Ik kreeg zoveel leuke inspiratie toen ik gevraagd werd hiervoor! Ik dacht meteen aan mijn gehaakte zomermutsen en het boho vest dat ik een paar keer heb gehaakt voor klanten.
En dan dus dit geweldige festival, hiervoor moet ik een leuke voorraad Ibiza spullen mee hebben, zodat ik daar leuk kan verkopen en ondertussen ook mijzelf en mijn bedrijf kan laten zien. Dan mag een mooie voorraad met gehaakte zomermutsen niet ontbreken!

Wat is dit Ibiza Goes Big festival?

Kidszone – Foodtrucks – markt – workshops – muziek – mocktails – dj audyo – live drums

Het evenement van het jaar is er weer! Ibiza Goes Big bezoek je op 25 juni in De Broodfabriek in Rijswijk. De Ibiza Fair bij uitstek waarbij gezelligheid, cozy setting en heerlijke easy going sferen op de eerste plaats staan. Voor de kleintjes is er de specials Kidszone: een plaats waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken terwijl de volwassenen genieten van alles wat de fair te bieden heeft.

Voor een gezellige dag, met meer dan 350 kramen, een gigantisch optreden met drums, muziek en entertainment van DJ Audyo, bent u verzekerd van een fantastische dag weg! Je vindt bij dit evenement de leukste kramen, de gezelligste mensen, heerlijke muziek en de beste foodtrucks. Wat heb je nog meer nodig om je een dag in Ibiza te wanen? Ben jij op zoek naar Ibiza gerelateerde kleding, sieraden of homeaccessoires? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook vindt je een breedt scala aan tarot, readings en massages. Toe aan een versnapering tussendoor? Bezoek dan een van de vele foodtrucks op de fair met vers belegde broodjes, mocktails en vele andere opties.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Ibiza Goes Big – Ticketpoint officieel verkooppunt

Dus zoek jij nog naar gehaakte zomermutsen?

Dan kun je het beste op het festival komen kijken. Sowieso neem ik een hele voorraad aan gehaakte zomermutsen mee, maar ik ga ook ter plekke mutsen haken, helemaal voor jou op maat, in jouw favoriete kleuren en materialen, van alles wat ik op dat moment meeneem.

Win-win lijkt me dus! Kom je ook kijken bij mijn kraam? Of shop je de muts zelf in mijn webshop?
Neem persoonlijk contact met mij op voor jouw speciale wensen!

Contact – Bolletje van Katoen