Geplaatst op 22 reacties

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Ik ben altijd bezig met product ontwikkeling en met de naderende lente en zomer had ik weer een nieuw idee! Gehaakte bikini’s! Ik ben er al een tijdje mee bezig en het leek me nu een goed moment om ze te gaan showen, nu de lente voor de deur staat. Om ze echt goed in de spotlight te zetten, heb ik meteen een oproep: Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s!

Gezocht: modellen voor gehaakte bikin's
Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Laat ik even wat verder uitleggen over mijn idee. In de baby en kinderwereld is het al een heel groot ding: brandreppen. Je krijgt een gratis product toegestuurd en de brandrepper maakt een aantal productfoto’s hiervan, zodat de maker dit kan gebruiken als reclame. De brandrepper deelt het ook nog een aantal keren onder zijn of haar volgers en zo heb je een win-win situatie. De brandrepper een gratis product, de verkoper reclame en productfoto’s. (hier wat meer uitleg over wat een brandrep is)

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini's
Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Ik heb hier een paar keer gebruik van gemaakt, maar dit liep nooit echt storm. En het kost mij best veel werk om zo’n product te maken en te leveren, dus ik kies wel goed uit welk product hiervoor geschikt is.

Waarom nu wel op zoek naar modellen?

Ik vind mijn nieuwste idee zo leuk, dat ik nu eens volop de aandacht wil pakken. En dan ook volledig buiten de lijntjes, outside de box, met een volwassen brandrep.
Het komt wel voor, maar het is toch iets minder standaard dan bij de baby en kind procucten.

Ik ben nog wel even op zoek naar het leukste patroon die ik maar kan ontwerpen

Behalve modellen zoek ik ook nog wel feedback op wat nou het leukste patroon is. Ik kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet 1 model in de winkel te plaatsen, maar ook de bikini’s in te zetten als speciaal verzoek.

Het is juist ook mijn specialiteit om iets speciaal op jouw maat en jouw wens te maken. En ik moet zo’n bikini toch volledig op maat maken, dus dan kan ik ook op dat moment met jou als klant een patroon selecteren die bij jou past.

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Ben jij nou echt een zomer type? En lig jij meer op het strand dan dat je echt het water in duikt? Dan kan deze vraag wel echt iets voor jou zijn!

Want dat moet er nog even bij gezegd worden. Een gehaakte bikini is niet zo geschikt om mee te zwemmen. Katoen wordt zwaar en droogt niet snel, het gaat aan je lijf hangen en dan hangt zo’n bikini al snel op je knieen.

Een gehaakte bikini kun je dus alleen gebruiken om mooi te liggen op het strand of langs het zwembad en lekker te zonnen. Het is prachtig voor zomer foto’s en ik weet van een aantal volgers dat zij prachtige modellen zijn voor bijvoorbeeld strand foto shoots!

Gezocht: modellen voor gehaakte bikin's
zou jij ook met zo’n bikini top mooi in de zon willen poseren?

Lijkt jou dat nou wat? Dan zou ik graag met je in contact willen komen! Het beste is dan om te mailen naar: info@bolletjevankatoen.nl. Ik kan dan direct met jou in contact komen over jouw wensen en wat jij mij kan aanbieden in ruil voor een gratis gehaakte bikini. Lijkt mij een perfecte win-win situatie!

Iets anders leuks in gedachten?

De speciale aanvragen blijven natuurlijk altijd open staan, voor iedere vraag die je maar kan bedenken. Via de contact pagina kom je ook in mijn mailbox terecht en zo kunnen we met elkaar kijken wat ik voor jou kan betekenen. Zie ik je snel in mijn inbox?

22 gedachten over “Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

 1. Ik denk niet dat ik het nog zou dragen, maar denk wel dat het voor een jong meisje heel mooi kan staan. Je kan jouw model ze alle drie laten showen als ze naar jou komt

  1. Ja dat zou ook nog kunnen! Ik ben zelf geen fotografe, dus ik zou dan iemand vragen die ook zelf de foto’s maakt. Maar wie weet waar dit op uit draait!

 2. Wat een prachtige bikini’s! En wat een leuk idee ook: gehaakte bikini’s.

  1. Hihi, ja het is een beetje een uit de hand gelopen grap, maar ik ga er toch maar wat mee doen heb ik bedacht.

 3. Wat een leuk idee! Een bikini is echter niets voor mij, maar toch, het idee is wel heel leuk.

  1. Dank je wel voor je compliment! Ik ben meer van de tankini’s nu ik moeder ben, ook dat zou ik kunnen haken. Wie weet waar dit gekke idee nog op uit komt!

 4. Prachtige bikini’s! Dit is iets wat ik wel zou kopen.

  1. Wat leuk om te horen! Eigenlijk was het een grapje, maar ik ga ze inderdaad toch in de webshop plaatsen. Ik hou je op de hoogte via de blogs!

 5. Wat een goed idee, om op deze wijze modellen te vragen, ik vind het eerste patroon de mooiste.

  1. Dank je wel voor je compliment. Het was eigenlijk een 1 april grap, maar er waren zoveel leuke reacties, dat ik ze toch ga opnemen in de webshop!

 6. Jaaaaa ik ben er helemaal verliefd op! Vindt alleen dat ik het niet meer kan hebben. Misschien als ik 12 kilo kwijt ben…

  1. Die paar kilo meer maakt helemaal niet uit, ik maak alles op maat! Maar je moet je er wel goed bij voelen natuurlijk.

 7. Jaaaaa ik ben mega fan! Alleen kan ik het echt niet hebben nu. Misschien als ik 10 kilo lichter ben..

  1. Dat is ook net hoe je het zelf ziet he, ieder mens kan in bikini, je maat maakt niet uit! Maar je moet je er natuurlijk wel goed bij voelen!

 8. Oh wat zien ze er leuk uit! Vooral de eerste vind ik erg tof.

  1. Wat leuk! Dank je wel voor je compliment. Ik zocht geen modellen, het was eigenlijk een 1 april grap, omdat ik normaal vooral veel voor baby’s en kinderen haak. Maar er was zoveel animo, dat ik ze wel in de webshop ga opnemen!

 9. Wauw dit is echt wel mooi en deed me terugdenken aan jaren geleden. Toen heb ik ook ooit eens een bikini gehaakt en ik was heel blij met het resultaat.

  1. Wat grappig dat je ook haakt! Om mee te zonnen is het echt zo’n leuk item! Wat leuk dat het je deed denken aan vroeger.

 10. Wat een origineel idee, een gehaakte bikini. Hopelijk vind je snel modelen

  1. Het was bedoeld als 1 april grap, dus ik zoek geen modellen. Maar ik ga wel de bikini’s opnemen in de webshop, want er was direct heel veel aninmo!

 11. Oh die laatste bikini vind ik heel mooi. Leuk dat je modellen zoekt. Die ga je vast en zeker vinden met zulke bikini’s.

  1. Het was eigenlijk een grapje, maar ik heb echt zoveel leuke reacties gehad, dat ik ze wel ga opnemen in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *