Geplaatst op

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Ik ben altijd bezig met product ontwikkeling en met de naderende lente en zomer had ik weer een nieuw idee! Gehaakte bikini’s! Ik ben er al een tijdje mee bezig en het leek me nu een goed moment om ze te gaan showen, nu de lente voor de deur staat. Om ze echt goed in de spotlight te zetten, heb ik meteen een oproep: Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s!

Gezocht: modellen voor gehaakte bikin's
Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Laat ik even wat verder uitleggen over mijn idee. In de baby en kinderwereld is het al een heel groot ding: brandreppen. Je krijgt een gratis product toegestuurd en de brandrepper maakt een aantal productfoto’s hiervan, zodat de maker dit kan gebruiken als reclame. De brandrepper deelt het ook nog een aantal keren onder zijn of haar volgers en zo heb je een win-win situatie. De brandrepper een gratis product, de verkoper reclame en productfoto’s. (hier wat meer uitleg over wat een brandrep is)

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini's
Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Ik heb hier een paar keer gebruik van gemaakt, maar dit liep nooit echt storm. En het kost mij best veel werk om zo’n product te maken en te leveren, dus ik kies wel goed uit welk product hiervoor geschikt is.

Waarom nu wel op zoek naar modellen?

Ik vind mijn nieuwste idee zo leuk, dat ik nu eens volop de aandacht wil pakken. En dan ook volledig buiten de lijntjes, outside de box, met een volwassen brandrep.
Het komt wel voor, maar het is toch iets minder standaard dan bij de baby en kind procucten.

Ik ben nog wel even op zoek naar het leukste patroon die ik maar kan ontwerpen

Behalve modellen zoek ik ook nog wel feedback op wat nou het leukste patroon is. Ik kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet 1 model in de winkel te plaatsen, maar ook de bikini’s in te zetten als speciaal verzoek.

Het is juist ook mijn specialiteit om iets speciaal op jouw maat en jouw wens te maken. En ik moet zo’n bikini toch volledig op maat maken, dus dan kan ik ook op dat moment met jou als klant een patroon selecteren die bij jou past.

Gezocht: modellen voor gehaakte bikini’s

Ben jij nou echt een zomer type? En lig jij meer op het strand dan dat je echt het water in duikt? Dan kan deze vraag wel echt iets voor jou zijn!

Want dat moet er nog even bij gezegd worden. Een gehaakte bikini is niet zo geschikt om mee te zwemmen. Katoen wordt zwaar en droogt niet snel, het gaat aan je lijf hangen en dan hangt zo’n bikini al snel op je knieen.

Een gehaakte bikini kun je dus alleen gebruiken om mooi te liggen op het strand of langs het zwembad en lekker te zonnen. Het is prachtig voor zomer foto’s en ik weet van een aantal volgers dat zij prachtige modellen zijn voor bijvoorbeeld strand foto shoots!

Gezocht: modellen voor gehaakte bikin's
zou jij ook met zo’n bikini top mooi in de zon willen poseren?

Lijkt jou dat nou wat? Dan zou ik graag met je in contact willen komen! Het beste is dan om te mailen naar: info@bolletjevankatoen.nl. Ik kan dan direct met jou in contact komen over jouw wensen en wat jij mij kan aanbieden in ruil voor een gratis gehaakte bikini. Lijkt mij een perfecte win-win situatie!

Iets anders leuks in gedachten?

De speciale aanvragen blijven natuurlijk altijd open staan, voor iedere vraag die je maar kan bedenken. Via de contact pagina kom je ook in mijn mailbox terecht en zo kunnen we met elkaar kijken wat ik voor jou kan betekenen. Zie ik je snel in mijn inbox?