Geplaatst op Geef een reactie

Haken in de spotlight

Ik heb deze week veel gedeeld over waarom haken zo goed voor je is. Dat het ontspant, dat je mooie dingen kan maken en dat je gelukshormonen aanmaakt. Maar ik weet dat er mensen graag bij mij afgehaakte producten shoppen, omdat ze echt zelf niet kunnen of willen haken. En dat is natuurlijk ook een prima keuze. Maar toch zet ik haken in de spotlight.

Want behalve zelf haken of lessen nemen, kun je ook de mooiste producten door mij laten haken! En op die manier zet ik ook Haken in de spotlight.

Ook deze gehaakte eekhoorn staat in de spotlight
Ook deze gehaakte eekhoorn staat in de spotlight

Want wat zijn er een hoop leuke producten om bij mij te shoppen! Dus ik zet graag even de leuke en mooie keuzes op een rijtje.

Haken in de spotlight

Heb jij bijvoorbeeld de leuke cactussen al gezien? Prachtig als decoratie, te krijgen in verschillende formaten en perfect voor ieder huishouden. Huisdieren in huis? Geen probleem, een gehaakte cactus is veilig voor iedereen. Kleine kindjes in huis? Kan geen kwaad. Als ze er mee gooien, breekt het niet. Hooikoorts of andere allergieƫn? Maakt ook niet uit, want ze zijn van katoen!

En het leukste is, ik maak ze met groot plezier! Jij mag zelf de kleuren samenstellen van het potje en het bloemetje. De groene basis houden we wel groen, lichtgroen of donkergroen mag je wel zelf aangeven. Als je kiest voor paars of roze, gaat het effect van de cactus wel echt verloren.

Haken in de spotlight
Haken in de spotlight

Shop jij ook een leuke cactus? Of kijk je graag nog even verder?

Is er nog meer?

Er is zeker nog meer! De zomer nadert, maar mijn agenda is bomvol. Ik ga dus langzaamaan al toewerken naar de herfst producten. En we weten natuurlijk ook nooit wat het weer doet deze zomer, dus wellicht is een vest of sjaal sowieso niet verkeerd.

Heb je de categorie gehaakte kleding al ontdekt? Alle kleding die ik haak kan volledig naar wens worden samengesteld. Ik bespreek vooraf met jou de kleur, het patroon en natuurlijk jouw maten. Ook kunnen we het hebben over het materiaal. Wil je een lekker dikke warme trui? Of toch liever een lekker luchtige sjaal? Dat zijn voor mij belangrijke dingen om te weten, voor ik aan de slag ga.

Heb jij in de grote warenhuizen altijd moeite met de juiste maat vinden? En is het na een jaar ook al versleten? Dan kan je beter bij mij terecht! Altijd mouwen omslaan? Nee hoor, ik haak gewoon kortere mouwen aan jouw vest.

Wist je dat ik mijn gehaakte vest al sinds 2007 draag elke lente en herfst? Dat is pas kwaliteit!

Shop hier de Gehaakte kleding: gehaakte kleding

gehaakt vest voor baby en peuter
het gehaakte vest op de foto wordt speciaal op maat gemaakt!

Zo zie je maar dat er echt een hoop mogelijkheden zijn. En eigenlijk is dit nog maar een beginnetje. Ik heb in die jaren zoveel dingen gehaakt. En geen 2 dingen waren hetzelfde. Ik ga nog 1 leuk product in de spotlight zetten, de rest kun je allemaal vinden in de winkel, of je kunt altijd een aanvraag naar mij mailen. Info@bolletjevankatoen.nl

Wat is het laatste spotlight product?

Ik heb ze al een tijdje niet meer verkocht, maar ik vind het een prachtig product: de kraampakketten! Zo heb je meteen in 1 keer een heel pakket aan kraamcadeautjes, met bijvoorbeeld een vest, slofjes en een knuffeltje. Of een rammelaar en een setje sloffen. Eigenlijk is elke combinatie mogelijk!
Kraamcadeau Pakket Groot <- hier shop je de kraampakketten die ik al voorgeselecteerd heb. Maar eigenlijk kan je elke mogelijke combinatie natuurlijk bij mij samenstellen. Ik zou Bolletje van Katoen niet zijn, als ik niet speciaal voor jou iets samenstel, wat jij helemaal zelf hebt uitgekozen.

bijtring olifant
Of zo’n lieve bijtring!

En zo zou ik nog eindeloos door kunnen gaan, maar het is misschien handiger als jij zelf een kijkje neemt in mijn winkel. De winkel is een hele mix van alle eerder gemaakte artikelen. Ik heb nauwelijks een voorraad, met als voordeel dat ik jouw favoriete producten dus helemaal op maat en naar wens maak!

Wat zou jij door Bolletje van Katoen laten haken?

Producten uit deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *