Geplaatst op

Haken voor Koningsdag

Het is alweer bijna zover, al die feestdagen, de deadlines volgen elkaar in rap tempo op! Pasen is net achter de rug en nu hebben we nog een ruime week tot Koningsdag. En dan volgt Moederdag alweer snel er achteraan. Genoeg te doen dus!
Vandaar dat ik nu even focus op Haken voor Koningsdag!

Haken voor Koningsdag
Zo begon het ooit, mijn dochter zou 3 worden en wilde een prinsessenkroon. Daarna ben ik kroontjes gaan haken voor koningsdag!

Ik heb Bolletje van Katoen echt bekendheid gegeven met de kroontjesactie van 2019. Maar eigenlijk haakte ik al veel eerder een kroontje, alleen niet voor Koningsdag.

Toen ik mijzelf ging leren haken, was mijn dochter in een echte prinsessenfase. Ze was 2 jaar en alles moest roze en meisjesachtig zijn. Toen ze 3 jaar zou worden, wist ze het dus zeker; ze wilde een kroon. Voor als ze ooit Koningin zou worden. Je weet immers maar nooit!

Haken voor Koningsdag

Wat jaren later ben ik aan de slag gegaan om de haakwinkel wat te vergroten. Ik verkocht toen alleen nog wat in bekende kringen vanaf mijn eigen Facebook pagina.
In 2019 kreeg ik de kans om in samenwerking met andere ondernemers een echte boost te geven aan de webwinkel. Ik zette de kroontjes actie op touw.
En dat heb ik geweten!

Ik heb in dat jaar zo’n 50 kroontjes gehaakt. Begin maart startte de actie en voor Koningsdag had ik 50 kroontjes geleverd aan bekenden en onbekenden, op de Koningsdag markt en vanuit de webwinkel.

Daarna werd de winkel wat bekender en vanaf toen is het ook eigenlijk nooit meer echt rustig geweest in de winkel. En dat is mooi, want dat was mijn doel, actie!

Haken voor Koningsdag
En deze promo foto maakte ik in 2019. Wat minder professioneel dan de foto’s van nu, maar wel hartstikke leuk!

Genoeg over het achtergrond verhaal, deze actie is inmiddels bekend en loopt elk jaar heel leuk. Het is ook niet passend om andere producten in te zetten, want het kroontje blijft gewoon het beste koningsdag product.

Het is wel alweer tijd voor een deadline. Koningsdag is over minder dan 2 weken. Met Pasen heb ik gemerkt dat PostNL niet altijd zijn service beloften nakomt, dus we moeten op tijd zijn met de afspraken over de bestellingen!

Wil jij nog een leuk kroontje bestellen?

De deadline stel ik in op vrijdag 21 april om 23:59! Dat is dus over minder dan een week!

Is dat niet haalbaar voor je? Ik heb nog 1 voorraad kroontje liggen en ik heb haakpakketten voor en klein kroontje die je als button kan dragen.

En dat is meteen ook leuk, want de meivakantie komt eraan!

Met een haakpakket kun je je kinderen een leuke activiteit meegeven die ook zinvol is voor de motoriek. Er zit materiaal in voor 1 kroontje, maar als jij hem bestelt voor meerdere kinderen, kan ik er voor een kleine meerprijs meer materiaal in doen.
Dus ga jij ook zelf oefenen met haken? Bestel dan zo’n leuk haakpakket! Je shopt hem hier:

Starterspakket Kroontje – Bolletje van Katoen

haken voor koningsdag
Er is nog 1 kroontje op voorraad!

En wat komt er na Koningsdag?

Dan is er weer genoeg te bestellen voor Moederdag, Vaderdag en de producten die tussendoor vaak worden aangevraagd. Er is momenteel een flinke wachtlijst, dus wacht niet te lang met bestellen!
Heb je jouw bestelling op een bepaalde datum nodig? Laat dit dan bij je bestelling weten, dan kan ik aangeven of dat nog haalbaar is in mijn agenda.

Heb je nog andere leuke ideeƫn? Je kunt me altijd een mailtje of persoonlijk bericht sturen, met de vraag of er iets mogelijk is. Wil je dat nog laten haken voor Koningsdag? Dan zou ik je aanraden om al na deze blog contact op te nemen, om zeker te weten dat je op tijd bent.

Hoe ga jij gekleed op Koningsdag?