Geplaatst op

Heb jij het starterstechniekenboekje al geprobeerd?

Ik heb al vaker laten weten dat je bij mij een E-book kan ontvangen, als je lid wordt van mijn nieuwsbrief. Wist je dat dit E-book helemaal gratis is?
En als je hem al hebt ontvangen: Heb jij het starterstechniekenboekje al geprobeerd?

Haken voor beginners
Als jij wil leren haken, kan je beginnen met het E-book starterstechnieken van Bolletje van Katoen!

Behalve producten voor de klanten haken, vind ik het ook leuk om je te ‘besmetten met het haakvirus’. Ik ontwerp regelmatig haakwerken, omdat niet van alles online een patroon te vinden is. Zeker als ik een foto of plaatje ontvang van iets, zoals een knuffel, moet ik vaak zelf een patroon maken, om het helemaal naar wens te maken. Ik kan dit natuurlijk voor mij zelf bewaren, maar dat is zonde. Het gebeurt niet vaak dat ik exact zoiets een tweede keer moet maken, omdat het regelmatig een heel persoonlijke wens is.

Ben jij al besmet met het haakvirus?

In plaats van het voor mezelf houden van een ontwerp, wat ik ook regelmatig doe, kan ik bepaalde patronen ook goed met jullie delen! Maar dan moet je wel al kunnen haken natuurlijk.

Het leukste is dat ik verschillende niveau’s patronen aanbied. Ik heb patronen die goed te doen zijn als je al regelmatig haakt. Hier staan de termen in die algemeen worden gebruikt en al gaande wijs snap je wat er bedoeld wordt met de aanwijzingen.
Maar ik heb ook patronen voor beginners. Als je nog nooit hebt gehaakt, kun je toch iets leuks maken met het patroon. Er staat namelijk een uitleg in van de technieken die in het patroon gebruikt worden.

Dus behalve dat je leert haken met het patroon, heb je aan het eind van het boekje ook nog eens iets leuks gehaakt. Ik heb nu 2 van dit soort pakketten. Voor een applique van een kroontje en voor een make up schijfje. Je vindt de patronen hier: Starterspakketten – Bolletje van Katoen

Je ontvangt het boekje, een haaknaald en voldoende katoen om het mee te haken. Hoe handig is dat!

Heb jij het starterstechniekenboekje al geprobeerd?
Je ontvangt een patroon met uitleg, een haaknaald en voldoende katoen om het hele kroontje te haken!

Maar dit zijn wel betaalde patronen. Vind je dat nou een beetje onhandig, betalen voor iets, waarvan je niet weet of je er later nog wat mee gaat doen, of als je bang bent dat het echt niet gaat lukken? Dan kun je dus gratis mijn E-book downloaden.

Als je mijn website opent, verschijnt er een pop-up. Hier kun je je mailadres invullen en de rest gaat vanzelf. Zo simpel is het dus!

Wat is er nou te vinden in dat starterstechniekenboekje?

Want gratis is leuk, maar dan is het vast iets simpels waar je net niks aan hebt, toch? Nee dus! Ik leg rustig aan de hand van tekeningen uit wat de basis technieken zijn. En als je het je eigen kan maken, heb je dus na het oefenen met dit boekje echt de basis van het haken onder knie.
En met deze basis zou je al mijn patronen al kunnen uitproberen! Ik gebruik geen ingewikkeldere steken dan in dit boekje beschreven staan. Als het moeilijker wordt dan een vaste, stokje, losse en dat soort basissteken, zou ik het niet in mijn patronen verwerken. Dan kun je er beter voor kiezen het product kan en klaar in mijn winkel te kopen.

Ik zou het namelijk zonde vinden als iemand gefrustreerd raakt doordat mijn patronen net te moeilijk of te onduidelijk zijn. Dat zorgt er niet voor dat je enthousiast raakt en dat zou jammer zijn. Het liefst blijf ik namelijk ontwerpen en daarna deze patronen aan jou als enthousiaste haker verkopen. Dus te moeilijk maken zou eeuwig zonde zijn voor jou en voor mij.

Even terug op mijn eerdere vraag: Heb jij het starterstechniekenboekje al geprobeerd?

Misschien heb jij mijn E-book al eens gedownload en er zelfs al eens mee geoefend. Dan ben ik wel heel benieuwd of het fijn voor je beschreven was en of je al wat steken onder de knie hebt.

Wat ook nog een mogelijkheid is: Haakles! Mocht je toch nog wat 1 op 1 uitleg willen hebben, dan kun je dus bij mij op haakles komen. Je kunt zelf kiezen voor het aantal uren, 1 of 2. Ik zorg voor de materialen en koffie en thee. En als je dan ergens vast loopt, kun je direct met mij meedoen en leg ik het uit, tot je het haken in de vingers hebt. Hoe gezellig en leuk is dat?!

Doe jij ook mee?