Geplaatst op

Wat vinden we in het gehaakte herfst assortiment?

De dalende temperatuur, de afnemende zon, het eerder donker worden en vooral de regen; de herfst heeft zich deze week laten zien! Het duurde langer dan andere jaren, afgelopen weekend en begin van de week fietsten we nog in t-shirt naar school om 8 uur ‘s morgens. Maar nu is het toch echt wel veranderd. Ondanks mijn moeite met de herfst, zet het ook weer een nieuwe fase in: de herfst-collectie! Wat vinden we in het gehaakte herfst assortiment?

Allereerst; ik heb een beetje moeite met de herfst. Nou ja, een beetje? Ik heb een chronisch tekort aan Vitamine D, zelfs in de zomer. En vanaf september keldert dat nog meer. Behalve vermoeidheid, krijg je daar echt veel klachten van. De kou gaat in mijn lijf zitten, mijn gewrichten, ik heb met -20 handschoenen aan gedaan om te kunnen haken, anders deed het teveel pijn. Er is nog onderzocht of ik reuma heb. Maar dit kwam echt door een tekort aan Vitamine D. Zelfs als ik het erbij slik, blijft het een beetje op de ondergrens hangen, zeker in de herfst en de winter.

En van een tekort aan Vitamine D kan je ook enorm somber worden. Elke keer denken we dat er weer een burn out aankomt (ja, die hebben we ook al afgevinkt), maar dan zie ik de kalender en weet ik het eigenlijk alweer. Het is de herfst. En als je dan denkt; het is september, de herfstdip komt eraan, wordt het nog erger.

Dus kocht ik deze week chocomel en een pompoen, hebben we plannetjes voor het weekend om alles in de herfst sferen te maken, en daarmee maak ik er het beste van.

En verder ga ik lekker aan de herfstproducten werken! Ik heb echt veel leuke herfstartikelen, waar ik heel blij van wordt! En nu ze weer enthousiast worden besteld, heb ik toch iets waar ik heel vrolijk van word!


Wat vinden we in het gehaakte herfst assortiment?

Gehaakte decoratie pompoenen
Het ultieme herfst artikel: de pompoen! Je kan nu gehaakte pompoenen in je huis zetten als decoratie!

Pompoenen, hét ultieme herfst-artikel!

Deze pompoenen zijn van levensecht formaat, de kleine pompoen heeft een doorsnede van 15 centimeter en de grote zelfs 20 centimeter.

Het verraste me wel hoeveel materiaal er in gaat. Dat is meer dan je zou denken. Er gaan 2 bollen Katia doorheen, een beetje voor het steeltje, en dan een paar honderd gram aan vulling! Je hebt dus ook echt een stevige pompoen in je vensterbank staan als je deze hebt binnen gekregen.

Daarom zijn de grote pompoenen ook niet zo goedkoop als de variaties die je in de grote warenhuizen tegenkomt. Maar ik vertrouw erop dat mijn klanten inmiddels weten dat handwerk gewaardeerd mag worden naar waarde.

De pompoenen zijn veilig en geschikt voor een huishouden met baby’s en kleine kinderen. Jouw kindje kan er mee gooien, aan likken, eraan trekken. Een beetje recht duwen en ze zijn weer perfect ter decoratie. Super babyproof dus, en ideaal om de herfst mee in huis te halen!
Maar ook zonder kleine kinderen is het natuurlijk een perfecte aanvulling op je decoratie voor de herfst in huis.

Gehaakte Pompoen muts
Voor Halloween en in de herfst is deze muts perfect!

Behalve decoratie heb ik ook de leukste mutsen voor jou in het assortiment. Deze maakte ik voor Halloween. Je kan hem natuurlijk de hele herfst door blijven dragen, want pompoenen gaan ook de hele herfst mee. Behalve pompoen mutsen, heb ik ook skeletten mutsen. Die vind je hier: LINK.

En dan nog 1 categorie, om het af te leren: de sjaals en omslagdoeken. Want als het frisser wordt, is niks lekkerder dan een lekker warme sjaal of een omslagdoek om je goed warm te houden als je even iets buiten moet doen.

Beppe's Omslagdoek
Mijn pronkstuk: Beppe’s Omslagdoek. Heerlijk warm voor de herfst en zelfs de winter!

Verder ga ik nog even op pinterest neuzen, om te kijken of ik jullie met nog meer leuke herfst artikelen kan verblijden!

Wat vind jij het ultieme herfst product?