Geplaatst op

Het E-Book

Met Bolletje van Katoen haak ik op bestelling. Ik maak steeds meer persoonlijke ontwerpen, die later door andere klanten worden bij besteld. Ik schrijf alle patronen op, in de eerste plaats voor mijzelf, maar ook voor jou als klant!

Er zijn al een aantal patronen geschreven en gepubliceerd voor de gevorderde haaksters. Hiervoor moet je al wel wat projecten hebben gehaakt en de basis technieken onder de knie hebben. In deze patronen staat ook alleen wat je moet doen (bijvoorbeeld, haak 10 lossen, dan 2 vasten in de tweede van de naald, haak nog 8 vasten), zonder verdere uitleg.. Dit is voor een leek nog wat abacadabra.

Er zijn al een aantal patronen geschreven en gepubliceerd voor de gevorderde haaksters.

Daarom heb ik afgelopen jaar een starterspakket gemaakt, gebaseerd op het populaire kroontje! Het kroontje dat als muts kan worden gedragen vergt nog wat oefening, maar zo’n kleine badge kan prima met de makkelijkste technieken worden gehaakt.

Deze haakpakketten heb ik al regelmatig mogen verkopen en worden altijd enthousiast ontvangen. Met dit haakpakket kun je ook voor jezelf ontdekken of haken wat voor je is. En je hebt direct een leuk artikel in je handen als je alle stappen hebt doorlopen!

Het kroontje dat als muts kan worden gedragen vergt nog wat oefening, maar zo’n kleine badge kan prima met de makkelijkste technieken worden gehaakt.

Met de lockdowns en de weinige mogelijkheden om mensen te ontvangen, namen de mogelijkheden voor workshops en persoonlijke uitleg uurtjes drastisch af. Voorheen kwam er nog wel eens iemand op de thee met hun haakwerkje en met mijn uitleg lukte het dan goed om weer op weg te kunnen.
Dit heb ik al een jaar niet meer kunnen aanbieden.

Daarnaast merk ik ook dat mensen eigenlijk geen tijd hebben voor een workshop. Hiervoor moet je toch wat uren vrij maken op een bepaald tijdstip die ik jou aanbied. En haken wil je misschien liever rustig op je bank oefenen, met wat uitleg voor je neus. Geen filmpje dat steeds blijft doorlopen en dat je het haakwerkje moet neerleggen om terug te scrollen in het filmpje. Maar een stuk papier waarop de steken staan uitgelegd.

En toen kwam ik laatst op een enorm leuk idee!
Ik heb een E-Book geschreven, met een aantal haaktechnieken helemaal uitgelegd op schrift. Er staan illustraties bij en uitleg in detail. En later komen er ook filmpjes op YouTube beschikbaar, voor mensen die toch even willen kijken hoe ik een bepaalde steek nu eigenlijk doe. Ik hou de filmpjes kort en krachtig, zonder een ellenlange uitleg. Alleen de techniek laat ik zien, verder geen poespas.

En toen kwam ik laatst op een enorm leuk idee!

En dat E-Book ga ik gratis verstrekken! Want dat mag ook wel een keertje, na al die leuke producten die je kan kopen. Ik stuur hem je toe, als jij je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Doe jij ook mee? Hoe meer mensen leren haken, hoe meer mensen ik die leuke ontwerpen kan aanbieden!