Geplaatst op Geef een reactie

Hoe leuk zijn die speciale aanvragen?

Van mijn lieve coach, Cora (die van Cora’s Knit Knacks), kreeg ik een tijdje gelden de vraag: Hoe leuk zijn die speciale aanvragen?
Ik heb die vraag nog niet in een blog uitgewerkt, daar leek het me vandaag een mooi moment voor. Ik vertel al veel over mijn Business to Business service, en de haaklessen, maar de speciale aanvragen blijven eigenlijk mijn grootste specialiteit.

Hoe leuk zijn die speciale aanvragen?
Wat vind ik zo leuk aan die speciale aanvragen?

Wat maakt het zo bijzonder of speciaal?

Allereerst vind ik het echt een enorme eer elke keer, als ik een persoonlijk bericht of mailtje krijg met de vraag om een speciaal verzoekje te haken. Ik haak ontzettend graag en door ADHD hou ik van nieuwe ideeën, afwisseling en interessante verhalen. In een hyperfocus kan ik zo honderd vlinders haken, maar er zijn ook dagen dat ik na 1 hartje alweer klaar ben met concentreren en dat ik wat nieuws wil.

Daarom zorg ik er altijd voor dat er meerdere opdrachten openstaan of dat ik andere ideeën heb, zodat ik altijd door kan gaan. Soms heeft mijn hoofd zin in een ingewikkeld ontwerp, maar andere keren wil ik voor de tv zonder nadenken doorhaken. Gelukkig zorgt mijn klantenbestand altijd voor een perfecte mix van deze vragen.

Persoonlijke aanvraag
Gelukkig zorgt mijn klantenbestand altijd voor een perfecte mix van deze vragen.

Wat het bijzonder of speciaal maakt, is het vertrouwen van de klanten in mijn werk. Ik krijg elke keer een persoonlijk verhaal te horen, dat kan heel diep gaan, maar soms is het ook gewoon iets simpels. En omdat je bij mij vooruit betaalt, is het toch ook een groot stuk vertrouwen dat je bij mij uit handen geeft. Ik vind het heel speciaal dat mij dat vertrouwen wordt gegeven.

De verhalen die met mij worden gedeeld, zijn ook niet altijd oppervlakkig of luchtig. Een overleden huisdier of zelfs overleden te vroeg geboren kindjes, waar een speciale herinnering voor wordt gezocht.
Ik probeer dit voor een zacht prijsje aan je aan te bieden en vind het enorm speciaal om dit te mogen maken.

Ook mijn kinderen hebben genoeg speciale verzoekjes
Ook mijn kinderen hebben genoeg speciale verzoekjes

Hoe leuk zijn die speciale aanvragen?

Ik vind het zelf sowieso al heerlijk om op een rustig moment mijn tijd door te brengen met een haakwerk op schoot. Dit ontspant, geeft rust en je maakt ook nog iets blijvends. Door de repeterende bewegingen, zorgt het ook echt voor een gelukshormoon in je hersenen, waardoor je je beter gaat voelen als je er een tijdje mee bezig bent.

Ook vind ik het echt te gek dat mij de eer wordt gegeven weer iets bijzonders te ontwerpen, wat nog niet ergens te vinden is. Ik zie een bepaalde tekening of foto dan gehaakt voor me in mijn hoofd en ga dan bedenken hoe ik dit kan haken.

Doordat ik een beelddenker ben, lukt het mij om de onderdelen los van elkaar te zien en te bedenken wat ik nodig heb, om er een geheel van te maken. Ik maak ook wel eens gebruik van bestaande patronen en voorbeelden, maar bijna altijd moet ik er een speciale aanpassing aan doen, zodat het echt wordt zoals jouw aanvraag moet worden. Als het dan af is, gaat het helemaal voor mij leven en daar word ik zo enthousiast van!

Wat krijg ik als positieve reacties van de klanten erover terug?

Ik krijg bijna altijd een reactie als het product is ontvangen. Ik ben geen grote retailer dat tig pakketten per dag verzend en er van de meesten nooit meer wat van hoort. Een enkele keer hoor ik niks en ga ik er maar vanuit dat het goed is ontvangen.
Maar bijna altijd krijg ik in ieder geval bericht dat het goed is aangekomen en in bijna alle gevallen zijn het dankbare en enthousiaste reacties.

Ook krijg ik af en toe een review op mijn Google Bedrijfspagina geplaatst. Dat is echt tof, want dit geeft nieuwe klanten ook weer het vertrouwen om bij mij te bestellen. Dus hoe leuk zijn die speciale aanvragen?

Een review plaatsen kan hier: https://g.page/r/CTjExVkvePgnEB0/review

Wil jij ook een speciale aanvraag doen?

Dat kan! Je kunt altijd een mailtje sturen (info@bolletjevankatoen.nl) of mijn contactformulier invullen: -> www.bolletjevankatoen.nl/contact

Producten uit deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *