Geplaatst op Geef een reactie

Ik stop ermee, maar niet voor lang

Ik stop ermee, maar niet voor lang. Het is een stop voor de Sinterklaas producten. Volgende week is Sinterklaas avond alweer bijna. En de meeste mensen zullen het vieren in het weekend ervoor. Nu merk ik al een vertraging in de pakketdiensten, dus voor Sinterklaas zou ik na het weekend alles de deur uit willen doen. Maar hoe ga ik dit weekend nog al jouw aanvragen haken?

Daarom stop ik er dus mee. De Sinterklaas bestelperiode van 2023 zit erop! Jammer?
Zeker niet, want nu kan ik me helemaal richten op de kerst. Minstens net zo leuk!

Ik stop ermee!  Maar niet voor lang
Ik stop ermee! Maar niet voor lang

Het was een enerverende Sinterklaas periode dit jaar. Er lopen al heel wat Business to Business aanvragen, ik heb leuke contacten met winkels en de speciale aanvragen die niet vast hangen aan een feestdag zijn ook volop in trek.

Ik stop ermee, maar niet voor lang

En dan moet ik op den duur een stop inlassen, anders is het niet meer bij te houden en ga ik mensen teleurstellen. Een nee vooraf is best jammer, maar nog erger is het als ik ja heb gezegd en mijn belofte niet nakom. Dat zou ik nooit willen, dus dan maak ik er nachtwerk van en dat lijkt me toch niet echt gezond voor mijn eigen welzijn.

Ik kan me ook niet voorstellen dat er klanten zijn die het leuk vinden als ik mijzelf over de kop werk. En dan moet ik later voor goed stoppen. Dat kan echt niet!

Het is allang geen hobby meer, maar het moet wel leuk blijven.

Dus de Sinterklaasperiode van 2023 sluit ik af.

Dat is snel gegaan zeg! Ik vind dat best jammer, want Sinterklaas vind ik het leukste feest van het jaar, van ons land zelfs. Misschien wel het leukste feest ter wereld. Echt een kinderfeest!

Kerst is ook leuk, maar toch heeft dat een totaal andere sfeer. Ik omarm die verschillen en ga nu dus volop door in de kerst sfeer.

dus, Ik stop ermee! Maar niet voor lang! Ik neem na de grote Business to Business orders en Sinterklaas bestellingen even een dagje of weekendje om op adem te komen. En dan ga ik direct weer door met de kerst bestellingen. En die druppelen al wel binnen, maar ook die periode is zo voorbij.

kerstbal eenhoorn
Hang jij ook een eenhoorn in jouw kerstboom?

Bedenk dat mijn werk allemaal handwerk is. Alles wat jij aanvraagt, moet ik nog maken. Er ligt geen voorraad klaar die ik direct naar de klanten opstuur. Dat klinkt jammer, maar dit betekent dat jij al jouw wensen kan doorgeven en dat ik alles helemaal naar wens voor jou maak.

Een kerstbal eenhoorn in jouw favoriete kleuren? Geen probleem! Een kerstbal in een ander thema? Kan gewoon. Een prachtige omslagdoek als cadeau voor onder de boom? Ga ik doen!

Je kan bij mij dus veel kanten op, maar je moet er niet te lang mee wachten. Want een product is in veel gevallen niet in 1 dag klaar. Er zijn wat ‘kleine producten’ die ik in enkele dagen kan leveren. En de patronen zijn altijd beschikbaar.

Maar de handgemaakte gehaakte artikelen, die maak ik met de hand, met liefde en plezier, persoonlijk voor jou! En dus zit daar een levertijd op.

Echt nog iets nodig?

Als je echt nog iets moet bestellen, zou ik je aanraden binnen korte termijn naar mij te mailen (info@bolletjevankatoen.nl).

Wil je nog meedoen aan de Kerst Haak Challenge? Hij gaat dit weekend de deur uit, maar later instappen mag altijd! Dan krijg je op dat latere moment alle info en materialen die ik tot dan toe heb verzonden naar de deelnemers.

En de patronen en andere haakpakketten zijn ook altijd op korte termijn bij jou binnen. Misschien ook een idee voor onder de boom?

Wat geef jij met Kerst?

Producten uit deze blog:

Gehaakte Eenhoorn Kerstbal – Bolletje van Katoen
Gehaakte decoratieve kerstvlokken – Bolletje van Katoen
Kerst Haak Challenge 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *