Geplaatst op

Kerst 2021, nu al?

Kerstvlokken
Deze prachtige kerstvlokken passen mooi bij alle kerstdecoratie!

Kerst, nu al? Wij zitten nog midden in de Sinterklaas-tijd!
Klopt, wij ook. De hele week nog. Schoenen zetten, rommelpieten in de klas, gaat de pakjeskamer nog wel open? Wat een spanning.

Bij ons thuis hoef je dus echt nog niet aan te komen met kerst. Al vraagt de niet-gelovige oudste wel wanneer de boom komt. Maar ook de kerstboom zal nog even moeten wachten tot 6 december.

Maar in webshopland is Kerst al lang aan de gang! Ik ben zoals altijd weer ‘fashionabaly late’. Ik wacht ook met de promotie altijd tot sinterklaas weg is. Stom, want jij mist de mooiste kerstproducten en ikzelf moet me rothaasten die laatste weken.

Dus ik ga eens een week eerder beginnen. Voornemen voor 2022 is om écht op tijd te beginnen. (ik zag de eerste reclame al na de zomervakantie voorbij komen).

Wat een enorm leuke mutsjes!

Wat heeft Bolletje van Katoen dit jaar in de webshop voor kerst?

Dit jaar ga ik geen nieuwe producten lanceren. Ik heb van vorige jaren nog heel veel leuke ideeën liggen. Daarnaast waren de voorbije weken heel druk, dus nieuwe producten ontwerpen, maken, product foto’s maken, dat leek me echt zonde van de tijd. Zeker omdat er al zoveel leuks beschikbaar is!

Behalve decoratieve kerstsokken, mutsjes, kerstvlokken en kerstballen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een prachtige deken of sjaal cadeau te doen aan je geliefden. Of toch iets leuks te spelen voor je kleintje!

kerstbal eenhoorn
Hang jij ook een eenhoorn in jouw kerstboom?

Je kunt nu alvast een kijkje nemen in de kerstafdeling van de webshop. De link vind je hier!

Help, ik wil iets anders bij je shoppen voor Kerst!

Ik zit ook nog wel eens op Pinterest te kijken voor de leukste haak inspiratie. Doe jij dat ook en kun je het zelf allemaal niet haken?
Je kunt mij ook een persoonlijke bericht sturen, met je idee! Soms kun je het via pinterest niet aanschaffen of lukt het niet met het patroon. Maar ook in mijn webshop staat niet alles wat ik al heb gemaakt de afgelopen jaren.

Daarom wijs ik iedereen graag op de optie om persoonlijk met mij in contact te komen. Mijn voornaamste bestellingen, zijn toch de specifieke wensen en aanvragen. Tekeningen van kinderen die tot een knuffel moeten worden gemaakt, iets wat online gezien is, maar nergens te koop lijkt te zijn. Of toch een mooie omslagdoek, maar dan net in een speciale kleur.

Ook voor de kerst is het nog mogelijk om bij mij speciale aanvragen te doen. Ik zou je zeker aanraden om hier gebruik van te maken! Ik heb afgelopen jaren al vaak prachtige complimenten mogen ontvangen van de mooiste cadeau momenten. Juist omdat een handgemaakt, uniek product zo speciaal is om te geven.

En wat zijn de voorgeselecteerde kerst producten?

Kerstsok
Met Kerst pakken we helemaal uit, het huis mag lekker knus versierd worden, nu het buiten zo koud wordt. 

De standaard kerstproducten die je zo uit de winkel kunt klikken en bestellen, staan ook al voor je klaar!

Ik zal nog wat producten toevoegen, om leuke ideeen op te doen, zoals Luie Aart, Beppe’s omslagdoek en de Dino in een ei.

Maar voor de kerst kun je bij mij terecht voor het volgende:

  1. de gehaakte eenhoorn kerstbal
  2. de gehaakte decoratieve kerstsok
  3. de gehaakte decoratieve kerstvlokken
  4. de gehaakte speelgoed kerstmutsjes

Nog een voordeel, die ik vrijdagavond kan toevoegen: bij mij kun je 24/7 bestellen! Dus ook na 17.00! Ik ben vaak tot laat in de avond actief, om jullie bestellingen te ontvangen en in orde te maken. Zolang de post goed bezorgd blijft worden, blijft Bolletje van Katoen jouw producten aanleveren!
Eventueel kunnen de producten op afspraak worden afgehaald in Dordrecht, zodat jij er zeker van bent dat je het product op tijd in huis hebt voor de feestdagen.

Ik hoop je zo weer op genoeg ideetjes te hebben gebracht.

Zie ik je snel in de webshop?