Geplaatst op

Kleine gehaakte cadeautjes

De feestdagen komen er straks weer aan. Ik zie de webshops al flink adverteren. Ik ben altijd wat laat ermee, ik ben geen grote retailer met een jaarplanning en ik maak ook de gewone opdrachten tussendoor. En ik heb ook wel een beetje een hekel aan die reclames voor Sint en Kerst eind september al. Laten we vooral een beetje normaal blijven doen. Maar in die jaren heb ik wel leuke kleinigheidjes mogen haken, die ik dit jaar ga inzetten als kleine gehaakte cadeautjes.

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen. Ik ga ze nog wel even leuk in de schijnwerpers zetten. Dat doe ik nu even in deze blogpost, maar er zal ook nog een afdeling komen in de webshop.

Vorig jaar kreeg ik bijvoorbeeld de vraag voor een kleine baby dino in een ei. Heb je die al gezien?

Dino in een ei
Dit idee was ook van een plaatje van een niet gehaakt product. Dat maak ik dan voor jou in de gehaakte versie!

Het schattigheidsgehalte is echt enorm. En het is zo fijn voor vele leeftijden.
Mijn zoontje was net 5 toen ik het haakte en hij kreeg meteen ook een exemplaar, anders had ik de klant haar product niet kunnen opsturen. Zo schattig vond hij het.
En de dino is nog steeds zijn kleine baby.

Hij gaat in en uit zijn ei en beleeft vele avonturen. Geweldig fantasie spel. Dit speeltje prikkelt echt de fantasie en ook het verzorgen. Zo’n mooie eigenschap.

Is je kleintje nog een stuk jonger? Geen punt! De dino en zijn ei zijn van Katoen, dus veilig vanaf kleine baby. Een dreumes kan mooi oefenen met het knoopje en een peuter zal er hele spellen mee kunnen spelen op zijn speelmat.Ā Behalve deze groene dino, zijn er vele kleur en vorm varianten mogelijk. Je kan zelfs een hele familie bestellen.

Heb je nog meer leuke gehaakte cadeautjes?

Ik heb ook gehaakt fruit in de webshop liggen. Perfect voor de kinderkeuken. Door het katoen en de wolvulling ook weer veilig voor alle leeftijden en heel lang door te gebruiken. Eerst om het fruit te ontdekken en leren kennen, later kunnen de kindjes hele gerechtjes verzinnen in het keukentje. Ik krijg zelfs van mijn bijna puber nog hele maaltijden met vega burgers en wat gehaakt fruit erbij. Dus zelfs als je net 11 bent, blijft gehaakt speelgoed leuk!
Er ligt een plan voor gehaakte groente en een bijpassend mandje! Maar dit is voor na alle drukte.

gehaakte mandarijn
Speelt jouw kindje ook zo graag in de kinderkeuken? Heeft je kindje een enorme fantasie? Of leer je hem of haar graag over alle fruit wat er te krijgen is? Deze gehaakte fruitschaal is ideaal voor het hele gezin!

En dan heb je voor de kleintjes ook nog bijtringen, rammelaars en knuffeltjes om uit te zoeken. De olifantjes zijn net bekendst, maar misschien heb je de andere diertjes ook al gezien? De eenhoorns op de foto hieronder waren voor Sacred Art of Anna bestemd en liggen dus nog niet in mijn webshop als los artikel. Ook deze en hun draken broertjes komen nog in de winkel erbij.

Zoals je kunt lezen is er dus genoeg te shoppen als klein gehaakt cadeautje voor de feestdagen of voor verjaardagen. En waarom is dat nou zo fijn bij Bolletje van Katoen?
Al het speelgoed wordt gehaakt van katoen en gevuld met wolvulling van Dordtsche schapen. Dit zijn dus veilige producten voor jong en oud. Stopt jouw baby alles in de mond? Geen punt! Katoen is sterk en veilig. Je baby of dreumes zal er echt geen hap uit kunnen bijten, maar een pluisje katoen kan ook absoluut geen kwaad. Het is net als hun hydrofiele doeken en knuffels uit de bekende warenhuizen die helemaal worden afgesabbeld.

En wat ook fijn is: jij geeft jouw wensen door! Een roze eenhoorn? Een gele dino, ik maak alles wanneer jij jouw bestelling doorgeeft, dus het kan volledig naar jouw wens worden gemaakt!

Voor Sacred Art of Anna heb ik deze schattige knuffel en bijtring gehaakt, ook een van de kleine gehaakte cadeautjes
Voor Sacred Art of Anna heb ik deze schattige knuffel en bijtring gehaakt

Kies jij dit jaar ook iets van de kleine gehaakte cadeautjes voor de feestdagen?