Geplaatst op

Koningsdag!

Nog een paar dagen en dan is het koningsdag. In 2019 ging mijn bedrijf los na de kroontjes actie. Ik mocht er meer dan 50 maken en vanaf dat moment was Bolletje van Katoen bekend!

Het jaar erna liep de kroontjes-actie niet zo, vanwege corona. Super jammer…

Ik hoopte dit jaar weer helemaal los te kunnen. In maart kwamen er nog wel wat bestellingen voor de kroontjes, omdat er hoop was op een echte koningsdag.

Maar na de laatste persconferentie werd het weer rustig. Op vlak van de kroontjes dan hoor, alle andere aanvragen lopen als een speer!

Mocht je nog een kroontje willen, tot en MET 27 april 23:59 kosten ze nog €4,50! De rest van het jaar kosten ze net als de basis mutsjes €7,50. En een kroontje is voor elke gelegenheid leuk! Ook in andere kleurtjes dan oranje.

Je shopt hem trouwens hier. https://bolletjevankatoen.nl/product/kroontje-oranje/

Hoe leuk vindt een meisje het om met een kroon op haar verjaardagsfeestje rond te lopen? Of gewoon als je hem als haarbandje naar school draagt? Alles kan!

Weet je wat er nog meer mogelijk is?

Zelf een kroontje haken! Om te leren haken heb ik een starterspakket ontwikkeld. Je leert ermee de basissteken en maakt een plat klein kroontje, geschikt voor op je shirt, aan je sleutelbos of tas, verzin het maar!

En die kun je shoppen via deze link: https://bolletjevankatoen.nl/product/starterspakket-kroontje/

Keuze genoeg dus voor het doorbrengen van koningsdag en de meivakantie!