Geplaatst op Geef een reactie

Leren haken met mijn E-Book

Ik verstrekte mijn E-book een hele tijd bij mijn nieuwsbrief. Super tof cadeautje, maar de meeste van mijn abonnees zijn op zoek naar leuke kant-en-klare producten of naar de 1 op 1 lessen. Kortom, het E-book sluit helemaal niet aan bij de abonnees. Die feedback kreeg ik ook, dus ik ga het helemaal anders doen!

Wil jij ook leren haken met mijn E-book? Ik heb hem nu aangepast, zodat het echt een volwaardig product is geworden. Het E-book gaat dus vanaf vandaag worden verkocht in de winkel! Hoe tof is dat!

Leren haken met mijn E-Book
E-Book haken starterstechnieken

Leren haken met mijn E-Book

Nu de vakantie eraan komt, wil je misschien de tijd nemen om eens rustig te leren haken. Komt de tijd in mijn agenda jou niet uit voor een 1 op 1 les? Dan kan een E-Book met de starterstechnieken jou uit de brand helpen! Oefen lekker deze zomer met de starterstechnieken en je komt al een heel eind!

Met Bolletje van Katoen haak ik op bestelling. Ik maak vooral veel persoonlijke ontwerpen, die later door andere klanten worden bijbesteld. Ik schrijf alle patronen op, in de eerste plaats voor mijzelf, maar ook voor jou als klant!

Er zijn al een aantal patronen geschreven en gepubliceerd voor de gevorderde haaksters. Hiervoor moet je al wel wat projecten hebben gehaakt en de basis technieken onder de knie hebben. In deze patronen staat ook alleen wat je moet doen (bijvoorbeeld, haak 10 lossen, dan 2 vasten in de tweede van de naald, haak nog 8 vasten), zonder verdere uitleg.. Dit is voor een leek nog wat abacadabra.

Daarom heb ik afgelopen jaren starterspakketten gemaakt, gebaseerd op het populaire kroontje! Zodat ook jij kan leren haken met mijn E-BookHet kroontje dat als muts kan worden gedragen vergt nog wat oefening, maar zo’n kleine patch kan prima met de makkelijkste technieken worden gehaakt. Ook is er een starterspakket waarmee je make up schijfjes kan haken.

Starterspakket kroontje
Starterspakket kroontje

Deze haakpakketten heb ik al regelmatig mogen verkopen en worden altijd enthousiast ontvangen. Met dit haakpakket kun je ook voor jezelf ontdekken of haken wat voor je is. En je hebt direct een leuk artikel in je handen als je alle stappen hebt doorlopen!

Met de lockdowns en de weinige mogelijkheden om mensen te ontvangen, namen de mogelijkheden voor workshops en persoonlijke uitleg uurtjes drastisch af. Voorheen kwam er nog wel eens iemand op de thee met hun haakwerkje en met mijn uitleg lukte het dan goed om weer op weg te kunnen. Na de lockdowns kon ik het gelukkig weer aanbieden, maar de meerwaarde van starterspakketten en dit E-book bleef.   

Daarnaast merk ik ook dat mensen eigenlijk geen tijd hebben voor een workshop. Hiervoor moet je toch wat uren vrij maken op een bepaald tijdstip die ik jou aanbied. En haken wil je misschien liever rustig op je bank oefenen, met wat uitleg voor je neus. Geen filmpje dat steeds blijft doorlopen en dat je het haakwerkje moet neerleggen om terug te scrollen in het filmpje. Maar een stuk papier waarop de steken staan uitgelegd.

En toen kwam ik op een enorm leuk idee!


Ik wilde toch iets aanbieden voor de mensen die dus graag willen leren haken, maar die met bovenstaande problemen kampten. En toen kwam ik op het idee van een E-Book!

Ik heb een E-Book geschreven, met een aantal haaktechnieken helemaal uitgelegd op schrift. Er staan illustraties bij en uitleg in detail. En later komen er ook filmpjes op YouTube beschikbaar, voor mensen die toch even willen kijken hoe ik een bepaalde steek nu eigenlijk doe. Ik hou de filmpjes kort en krachtig, zonder een ellenlange uitleg. Alleen de techniek laat ik zien, verder geen poespas.

Zoek jij nog een leuke activiteit deze zomervakantie?

Mocht je dus nog zoeken naar een leuke invulling voor de zomervakantie, dan is het E-book misschien wel een perfect idee voor jou en je gezin!

Ik raad het haken met mijn uitleg aan voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Het is natuurlijk per kind verschillend hoe creatief en motorisch vaardig ze zijn. Dit kan jij als ouder perfect inschatten. Ik ken hele handige kindjes van 5 die haken, ik ken ook kinderen van 12 die het maar niet voor elkaar krijgen zonder mijn persoonlijke uitleg.
Maar ik weet wel dat kinderen met interesse voor knutselen, het haken ook heel leuk zullen vinden!

starterspakket make up schijfje
starterspakket make up schijfje

Producten uit deze blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *