Geplaatst op Geef een reactie

Moederdag 2024

Binnenkort is het alweer Moederdag 2024. Wat gaat de tijd hard! En wat volgen die speciale dagen elkaar snel op. Pasen, koningsdag, straks Bevrijdingsdag en dan alweer Moederdag. En dat valt dit jaar samen met Hemelvaart, dus het is wel even opletten dat ik alle Moederdag pakketten op tijd de deur uit doe!

Moederdag 2024
Wat geef jij voor Moederdag 2024?

Wat geef jij voor Moederdag 2024?

Moeders houden van bloemen, tenminste, dat zeggen de reclames nu allemaal. Ik ben daar volledig in mee gegaan de laatste jaren. Eerdere jaren heb ik rozen aangeboden met Moederdag, daarna was het een combinatie met orchideeƫn. Zo kun je kiezen of je een klein cadeautje kiest, of toch iets groters.

Naast de gewone bestellingen kwam de cactussen er ook tussen dit jaar. Ontzettend leuk om te maken! En weer iets nieuws, ik hou van nieuwe dingen. De cactussen kwamen begin dit jaar als idee voor decoratie in mij op en zijn natuurlijk ook een geweldig cadeau voor Moederdag.

Ook ideaal met een plantenallergie

Wat fijn is, als je hooikoorts hebt, of een andere allergie, kunnen deze planten en bloemen altijd! Ze worden gehaakt met katoen en de vulling is van wol, maar die zou ook kunnen worden aangepast bij een wol allergie. Als jij niet tegen wol kan, hoor ik dat graag. Ik gebruik liever geen synthetische vulling, maar ik heb het wel in huis, voor de mensen met een wol allergie. Het zou toch niet echt persoonlijk en klantgericht zijn, als ik wol vulling gebruik, waar jij vervolgens last van krijgt.

Ook een cactus kan een mooie plant zijn om cadeau te geven

En ze werden ook zo enthousiast ontvangen. Zo fijn om mensen blij te maken met zo’n persoonlijk en uniek cadeau. Een cadeau dat nooit verwelkt! Want nog een voordeel van de gehaakte bloemen en planten, is dat ze voor altijd goed blijven. En daar komt mijn duurzame hart weer om de hoek kijken. Zo fijn dat er niet ergens aan de andere kant van de wereld planten worden gekweekt, die na 1 week in een vaas weer in de prullenbak verdwijnen. Bloemen zien er echt gezellig uit, maar duurzaam zijn ze niet. Behalve als ze lekker in je tuin staan te bloeien.

Ik zoek ook zo’n duurzaam cadeau!

Behalve bloemen geven mijn klanten ook wel eens een ander, unieker cadeau aan hun mama. Zo mocht ik ook eens een mooie luchtige lente omslagdoek maken voor Moederdag. Want iets anders dan de Moederdag actie mag natuurlijk ook! Wat dacht je van deze omslagdoek? Dit kan ook prachtig zijn om je moeder cadeau te doen. Zo warm is het de komende weken nog niet en dan is een omslagdoek echt fijn.

Ook deze omslagdoek zou je voor Moederdag kunnen geven
Ook deze omslagdoek zou je voor Moederdag kunnen geven

Voor Moederdag 2024 zou je natuurlijk ook in de rest van mijn assortiment kunnen winkelen. Er zitten bij mij geen regels en tijden aan wat er besteld kan worden. Het gehele assortiment is het hele jaar door te bestellen, want ik haak wat jij bij mij aanvraagt. Bestel jij eiermutsjes met Kerst? Of een wintertrui in augustus? Bij mij is dat allemaal geen probleem. Jij vraagt, en ik ga aan de slag. Wist je bijvoorbeeld dat ik al bezig ben met een carnavals aanvraag?

Wat geef jij je moeder morgen met Moederdag 2024?

Wat ik geef, hou ik nog even geheim, anders kan mama dat natuurlijk meelezen! En aangezien ik zelf ook moeder ben, ben ik zelf ook wel benieuwd waarmee ik word verrast.

Producten uit deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *