Geplaatst op

Moederdag voorbij, Vaderdag op de planning, of toch even relaxen?

Het waren drukke weken, vertelde ik vorige week al. Moederdag voorbij, Vaderdag op de planning, of toch even relaxen?

Gehaakte orchidee
Met Moederdag kun je moeder verrassen met een bloem die nooit verwelkt!

Ik heb voor Moederdag hard gebikkeld. Daarna viel het even stil, maar dit was ook wel een beetje ingepland. Ik had thuis en voor mijn loondienstbaan heel veel te doen, dus elke avond een haakopdracht uitvoeren hakte er wel in. En met Moederdag op komst stel je daar op in, maar even wat rust daarna, was heel welkom!

Ik ben wel gelijk gaan adverteren voor Vaderdag. Want ook dat komt er al snel weer aan! Nog een aantal weken, en ook die dag zit er al weer op.

Gehaakte Stropdas voor Vaderdag 2022
Geef jij vader zo’n mooie stropdas? Het is op echt formaat, dus echt te dragen!

Wat heb ik dan verder nog op de planning staan?

Tussen alle bijzondere feestdagen door, zijn er ook nog ‘gewone’ opdrachten. Er mocht nog een extra Bulletje gemaakt worden. Die van die familie laatst inderdaad. Ook is er een aanvraag voor een ontwerp naar mij gestuurd, dat blijven toch wel mijn favorieten. Ik vind het echt een eer om ontwerpen te mogen maken. Dat vraagt toch wat vertrouwen in mijn expertise. Wat een compliment!

Zo'n leuk speciaal verzoek!
Speciale verzoeken blijf ik toch het meest speciaal vinden!

Ook Filbo Bugsnax was een speciaal verzoek waar ik met heel veel plezier aan heb mogen werken. Filbo is een game figuur die ik nog niet kende. Ik kreeg een foto en een patroon, maar mijn nieuwsgierigheid vraagt dan toch om even verder te zoeken. Zo gaat er stiekem toch wat meer tijd zitten in een opdracht dan je denkt, maar daar kan je niet direct een prijs aan koppelen. Het is ook een stukje natuurlijke interesse in de klant en zijn vraag.

Filbo Bugsnax heeft heel veel ledematen die hij verwisselt tijdens zijn missies. In dit geval koos mijn klant voor 4 vaste ledematen, maar in het originele patroon zijn er 15 ledematen die je met een knoopje kunt vast zetten. Wat een grappig figuurtje!

Daarnaast heb ik ook nog een paar kraam cadeautjes mogen leveren. Een bijtring in de vorm van een aap. Die plaatste ik laatst al op Facebook en Instagram. Ook liet ik zien dat je een rammeltje kunt plaatsen in de bijtringen.

Deze schatjes zijn te koop bij Sacred Art of Anna

Voor Sacred Art of Anna heb ik ook wat producten mogen aanleveren, Zij gaat ze in haar webshop verkopen. De strikmutsjes, knuffels en rammelaars zijn nu nog excusief bij Anna te koop!

Al met al weer genoeg leuks te doen dus!

Moederdag voorbij, Vaderdag op de planning, of toch even relaxen?

En ook deze lieffies kun je bij Sacred Art of Anna kopen!

En wat doe ik, Josyanne, nog meer behalve bikkelen voor al die verschillende taken die er te doen zijn?
Na de feestdagen valt er vaak een gat. En zeker tegen de zomer aan, wordt de vraag voor warme gehaakte producten even wat minder. Prima, dan kan ik aan de slag met materialen inkopen, de website verbeteren en gewoon even wat voor mijzelf doen!

Zo lukt het eindelijk om in de weekenden even spontaan met de kinderen naar de kermis te gaan, het bos in te duiken of nog even het zwembad op te zoeken. Ogenschijnlijk kleine dingen, maar ze zorgen voor de rust die juist nodig is om op drukke tijden door te kunnen gaan!

Heb jij nog een wens voor een mooi gehaakt artikel?

\Pak dan nu je moment! De wachttijden zijn te overzien en ik heb alle tijd om me in jouw verzoek te verdiepen. Vaak is het heel leuk om via persoonlijk contact tot een leuk product te komen. Daarom kan ik je zeker aanraden om mij een mailtje te sturen via info@bolletjevankatoen.nl. Of vul het contactformulier in!