Geplaatst op

Op verzoek is ook echt op verzoek

Ik plaatste deze tekst laatst in een advertentie en wilde daar in deze blog toch wat meer over vertellen. De advertentie ging over de lieve draakjes. In december als verzoek gekregen, en nu lopen ze storm! En ze zijn ook zo enorm leuk om te maken!
En ook veel te schattig om in zo’n verzenddoosje te versturen, maar dat terzijde.

Op verzoek; ik had de draakjes nog niet in mijn assortiment. De klant mailt mij; ik zoek iemand die kan haken en kwam bij jou uit. Kun je me helpen?
Mijn antwoord is dan bijna altijd: Ja, natuurlijk!

Ik kreeg een patroon van draakjes, maar het moest net even iets anders. En daar kom ik dan om de hoek kijken. Ik profileer me met mijn vaardigheden om te kunnen ontwerpen. Nu ging het om de draakjes, maar zo krijg ik deze vraag ook voor vesten, mutsen, omslagdoeken, je kunt het zo gek niet verzinnen.


Zo kan het zijn dat een klant een vest ziet op een foto, maar deze nergens in een winkel kan vinden. En eigenlijk wil de klant het ook net iets langer en groter hebben dan het voorbeeld. Dat is natuurlijk een ideale vraag voor mij! Want ik heb geen voorraad met vesten, ik maak een vest als de klant er een bestelt. Ik vraag jou als klant om je voorkeuren en wensen. Welke kleur wil je hebben en welk patroon? En soms vraag ik je om iets na te meten, zodat het echt precies groot genoeg is. Zo wordt jouw artikel persoonlijk, uniek en helemaal op maat gemaakt!

En allemaal even leuk om te maken!

De draakjes heb ik een keer online gezet en werden toen razend populair! Na een aantal combinaties met groen te hebben gemaakt, kwam er opnieuw een verzoek: kunnen ze ook in het rood?
Ja, Natuurlijk!

En zo ontstond de post van afgelopen week; Op verzoek is ook echt op verzoek.

Wil jij iets laten haken? Vraag het aan Bolletje van Katoen!