Geplaatst op

Pasen komt er aan!

Pasen komt er aan!

Het lijkt met dit weer nog ver weg, we rekenen altijd op zonnig lente weer met Pasen. Maar toch is het echt al bijna zo ver: Pasen komt er aan!

Ik maak daar altijd even een aparte blog van, want als het over 2 weken Pasen is, kan ik nog een ruime week jouw gehaakte paas producten maken. Het zou zonde zijn als je dat mist, dus ik zet de gehaakte paas producten graag nog even in de spotlight!

Pasen komt er aan!
Pasen komt er aan! Deze allerliefste eiermutsjes zijn ook dit jaar weer te verkrijgen!

Zoals elk jaar zet ik altijd de gehaakte eiermutsjes in de spotlight. Ze zijn zo schattig, zo snel leverbaar, omdat het geen groot en ingewikkeld artikel is, je kunt alle kleuren kiezen die je mooi vindt, het aantal dat precies genoeg is voor jouw gezin of familie, en bovendien zijn ze gewoon het allerschattigst!

De gehaakte eiermutsjes in de spotlight!

Heb jij ze al eens een keer besteld? Ik heb in de jaren een hoop eiermutsjes mogen haken. Ze vallen goed in de smaak. Het voordeel is dat je ze niet elk jaar opnieuw hoeft te kopen, het is geen eenmalig wegwerp product. Dat vind ik voor Bolletje van Katoen altijd echt heel belangrijk. In mijn visie en missie laat ik weten dat duurzaamheid mijn grootste speerpunt is. Ik zou graag een verschil willen maken in deze consumptie maatschappij, maar wel op een gezellige en niet drammerige manier. En hoe doe je dat nou het leukst?
Door duurzame producten te leveren van echt goede kwaliteit!

Pasen komt er aan!
Pasen komt er aan! Wist je dat je ook gehaakte eiermutsjes zonder oortjes kan bestellen?

Ik heb onder mijn volgers veel jonge ouders zitten. Voor hen zijn de eiermutsjes met de konijnenoortjes vaak het leukst om bij mij te shoppen. Het geeft de gezelligheid en een leuke beleving die bij kleine kinderen past.

Maar in het tweede jaar van de paas-actie kwam de vraag: heel leuk hoor, maar ik wil ze ook de rest van het jaar gewoon gebruiken. Kleurtjes zijn voor onze pubers prima, maar die oortjes gaan echt te ver.

Dat klonk als een negatieve reactie, maar ik ben toevallig een kei in omdenken en ik ben heel creatief. Wat denk je van eiermutsjes zonder oortjes? Dan zijn ze elke zondag, of welke dag dan ook, prima te gebruiken bij de maaltijd.

Dus ook de eiermutsjes zonder oortjes werden toen regelmatig besteld.

ik weet niet altijd de achtergrond van de klanten, maar vaak zijn mensen heel open en informeel tegen mij en weet ik wel voor wie de bestelling dan bedoeld is. Een cadeautje op de paastafel voor opa en oma, ook dan zijn de oortjes soms net een beetje te overdreven.

Pasen komt er aan!

Maar even terug naar de agenda: die staat altijd ram vol, op dit moment met een aantal langdurige grote projecten. Als ik dan tussendoor kleine bestellingen krijg, ligt zo’n project weer even opzij. De kleine bestellingen zijn vaak in een avondje wel gehaakt, dus die krijgen dan tussendoor even de voorrang.

Voor de Pasen geldt hetzelfde, en eigenlijk voor alle feestdagen. Ik maak kleine producten voor de speciale dagen, zodat jij niet al maanden van tevoren hoeft na te denken over wat je met die dagen wil geven of op tafel wil hebben liggen.

Pasen komt er aan!
Pasen komt er aan! Nu hopen op lekker lente weer!

Omdat Pasen al over 2 weken is, gaat de tijd nu dus dringen.

Ik reken altijd enkele dagen verzendtijd en het liefst heb je zo’n product ook niet op het laatste moment in huis. Ook heb ik een volle agenda, omdat ik naast Bolletje van Katoen nog genoeg andere dingen te doen heb.

Tijd om dus een deadline in te stellen!

Bestel voor maandag 3 april 23:59 jouw eiermutsjes, dan kan ik ze op tijd met de post mee sturen!
Afhalen kan nog tot en met vrijdag 7 april.

Welke kleuren eiermutsjes ga jij bestellen? Laat het me weten!