Geplaatst op

Pasen

Volgende week is het Pasen!

Voor velen het begin van de lente. En gezellig lang tafelen, ontbijten, brunchen, picknicken.
Maar in Nederland heeft het toch ook zeker nog het Christelijke karakter. Wij gaan niet veel meer naar de diensten, we bidden niet voor het eten, maar de kinderen zijn weer helemaal verwonderd hoe een man kan sterven en tot leven komen. Mooie stof tot nadenken en filosoferen.

Maar verder is het bij ons vooral eieren eten en paasbroodjes en lekkere sapjes erbij drinken. En ohja, de eieren hebben ze hier het liefst van chocola!
Gelukkig is Pasen voor ons ook echt een gezins-feest. Dus rondom de corona maakt het voor ons dit keer niet zo heel veel uit dat er nu weinig kan. Want eten, lui zijn, uitgebreid tafelen en kletsen, dat kan gewoon lekker thuis met ons eigen gezin.

Voor Bolletje van Katoen betekent Pasen vooral veel eiermutsjes! En dat is waar ik het vandaag over wil hebben.

Want wat zijn ze gezellig! Ik ben er vorig jaar mee begonnen, toen een vriend van ons zei dat hij zoiets echt bij Bolletje van Katoen vond passen. Vorig jaar was het een regelrechte hit. En ook dit jaar mocht ik weer een aantal setjes maken! In de liefste en leukste kleuren.

Want bij Bolletje van Katoen kun je zelf je kleuren aangeven, ook als het geen standaard kleuren zijn. Ik kijk in mijn voorraad en is jou favoriete kleur er niet, dan koop ik jouw die kleur in.

Dit valt bij de eiermutsjes trouwens vaak wel mee. De standaard kleuren blijken toch weer het meest favoriet. Geel, blauw, groen en rood verkoop ik het meest. Soms wat roze erbij, maar daar blijft het op het moment wel bij.

Maar als jij je mutsje en omslagdoek zeegroen met een glittertje wil, dan koop ik dat! Zo leuk om te doen ook, zo persoonlijk op maat en helemaal naar wens jouw product samenstellen.

Maar weer even terug naar Pasen. De mutsjes kun je met en zonder oortjes kopen. Zonder de oortjes passen ze het hele jaar op de tafel. Al mogen de mutsjes met oortjes natuurlijk ook elk moment op tafel.
Maar voor de paastafel is het echt gezellig om de eitjes lekker warm aan te kleden. En je eitje blijft ook nog wat langer warm, hoe handig is dat? Kun je nog net even wat langer doorkletsen op die luie paas-zondag.

Wat hoort er bij jou nog meer bij de paastafel?