Geplaatst op

Sinterklaas intocht!

Ook dit weekend haak ik weer flink wat af. Maar daarnaast staat ons weekend helemaal in het teken van de sinterklaas intocht. Bij jullie ook?

Sint en Piet vingerpopjes
Wil je alvast de sinterklaas sfeer in huis brengen? Deze vingerpopjes zijn perfect speelgoed voor je kleintje. Veilig, duurzaam en zo leuk om mee te spelen!

Na de grote ophef van afgelopen donderdag (ja, met dat gezonken schip!), is de rust hier weer relatief terug gekeerd. Mijn kind is geen zogenaamd sneeuwvlokje en wordt echt niet met fluwelen handschoentjes opgevoed. Wel heeft hij angsten en heel veel meegemaakt in zijn leventje, waardoor hij nu gedragsproblemen heeft. Dus dat sinterklaas en zijn boot zonken, dat was echt een brug te ver. Aangebrande pepernootjes waren al spannend genoeg geweest in het sinterklaasjournaal.

Kwam het dan allemaal nog goed?

Na urenlang troosten, de volgende dag een juf die het mooi kon omdraaien naar oplossingsgericht denken en een aflevering op vrijdag waarin alles lijkt goed te komen, kon er vannacht geslapen worden. En vanaf 6 uur vanmorgen natuurlijk schreeuwend in pietenpak bij mama op bed. Het is ook gewoon echt spannend als je 6 bent.

Een gehaakte persoonlijke aanvraag
Deze gehaakte haaiensloffen kunnen nog wel mee in de planning voor Sint en Kerst

Maar voordat we op weg gaan naar de intocht, heeft deze mama, ook eigenaar van deze haakwinkel, nog genoeg te doen!
Inmiddels begint het erop te lijken dat het jaar zich gaat vullen en dat je er vlug bij moet zijn als je voor sint en kerst nog wat wil bestellen.

En dan met name voor de Sint, want 3 weken is natuurlijk niks meer tegenwoordig.

Dus ook meteen even een aankondiging. Want de standaard producten waar ik niet voor hoef te ontwerpen, die krijg ik er nog wel tussen gepland. Haaiensloffen, gehaakt speelgoed, kindersjaals, die gaan nog wel lukken.

Ik heb voor de kerstdagen ook wat ontwerp producten op de agenda staan. Daarmee kan ik mijn tijd wel vullen tot de kerstdagen.

Zo'n leuk speciaal verzoek!
Volledige ontwerpen zijn nu eigenlijk niet meer te garanderen voor de kerstdagen

Voor mij is het natuurlijk een supergoed teken dat die agenda lekker gevuld is. Ik word er zo blij van hoe enthousiast mensen op mijn werk reageren!

Maar voor jou betekent dit dat je wel moet gaan denken aan de planning van de cadeautjes. Haakwerk is nu eenmaal arbeidsintentief en doordat de agenda al aardig is gevuld, is het ook puzzelen of er een snelle bestelling tussendoor kan. Dat zal echt afhangen van wat er binnen komt. Dus dit zal nu ook steeds in persoonlijk overleg gaan. Ik vraag altijd of je bestelling voor een bepaalde datum klaar moet zijn, maar nu check ik dat dus nog even extra.

Dus waar de kinderen klaar zitten voor de sinterklaas intocht, zit ik weer klaar met mijn agenda. Gelukkig heb ik nog even tijd voor deze blog om jullie te vertellen hoe het ervoor staat.

Wat is er nu allemaal aan bestaand assortiment te shoppen?

De webshop is natuurlijk enorm uitgebreid en ik ga het niet nog groter maken, omdat je dan door de bomen het bos niet meer ziet.

Dino in een ei; sinterklaas intocht
Dit idee was ook van een plaatje van een niet gehaakt product. Dat maak ik dan voor jou in de gehaakte versie!

Er zijn producten die langer duren om gemaakt te worden en die jouw persoonlijke wensen bevatten. Kleding of ontwerpen van speciale aanvragen.
Maar er zijn ook zeker producten die je wel snel kan bestellen en ontvangen.
Daarom is er de categorie ‘sinterklaas 2022’, zodat je daar voorgeselecteerd speelgoed kan vinden. Deze producten kan ik normaal gesproken snel leveren, dus die promoot ik nu in de drukte graag.

Waar vind je deze producten? Nou, hier -> Sinterklaas 2022 – Bolletje van Katoen

Daarnaast kan je natuurlijk altijd een persoonlijke aanvraag doen en komen we er in persoonlijk contact wel uit of dit nog lukt voor de speciale dagen. De persoonlijke aanvraag kun je HIER doen.

Even terug naar de intocht: Gaan jullie er zo ook naar toe?