Geplaatst op

Sinterklaas is aangekomen!! Wat geven we de kleintjes nu weer?

In Dordrecht is het weer helemaal goed gekomen: Hij is er!

Wat een spanning is het elk jaar weer he? Zou sinterklaas echt aankomen? Nou, ik heb hier maar vast beloofd dat het altijd goed kwam. Anders was het echt veel te spannend, zeker nu met Corona.

Alleen was de intocht nog even afwachten, anders werd het TV kijken, net als vorig jaar.

Maar we hadden geluk! Vanmorgen hebben we uren gezongen en geroepen en toen heeft kwam hij toch! De Pieten gaven een prachtig optreden, Sinterklaas deed nog wat leuke spelletjes en toen moest hij weer door naar de volgende intocht.

Sinterklaas komt altijd met cadeautjes!

Maar waar de kinderen nu opgelucht kunnen ademhalen, hebben alle hulpsinterklazen in Nederland nog een hele taak. Wellicht heb je al wat klaar liggen op een geheim plekje in huis.

Ik ben zo’n mama die het vaak pas op het laatste moment gaat doen. Dat hulpsinterklaas spelen. Dat is het handigst, want een kleuter wisselt per dag, soms zelfs per uur van interesse en hobby. In de zomer waren de dino’s niet aan te slepen, nu zou dat een grote teleurstelling zijn. Dus dan is 3 weken van te voren een betere termijn dan 3 maanden. Maar dit zal per gezin en per kind anders zijn.

Sint en Piet vingerpopjes
Deze vingerpopjes zijn perfect speelgoed voor je kleintje. Veilig, duurzaam en zo leuk om mee te spelen!

Zoek je nog wat inspiratie voor de laatste kleine cadeautjes? Misschien kan ik je op weg helpen!

Ik heb de laatste maanden gefocust op de feestdagen en leuke kado’s voor de kleinere kindjes. Het fijne aan gehaakte cadeau’s is dat het veilig en zacht is en daarom erg geschikt voor kleinere kindjes. Ook kun je hele kleintjes, of juist een volwassene die mee feest, een prachtig kledingstuk geven.

Wat is nou leuk speelgoed om te geven voor Sinterklaas?

  1. de gehaakte vingerpopjes Sinterklaas en Piet
  2. de gehaakte dino in een ei
  3. een gehaakte fruitschaal (stuur hiervoor een mail naar info@bolletjevankatoen.nl)
  4. voor de allerkleinsten: een mooi gehaakt vestje of mutsje
  5. voor de grotere mee-feesters: sloffen in een grappig thema (stuur hiervoor een mail naar info@bolletjevankatoen.nl)
  6. voor de volwassenen: een mooie omslagdoek of muts
Dino in een ei
Misschien is een gehaakte dino in een ei wel een superleuk idee voor jouw kleintje!

En wat is er nou zijn fijn aan die gehaakte producten?

De producten worden gehaakt van katoen en bevatten ook alleen katoenen accessoires die erop worden genaaid. Ze zitten daarom stevig vast en bevatten geen plastic onderdelen. Er kunnen dus geen gevaarlijke kleine onderdelen worden ingeslikt door je kleintje. De grote broers en zussen mogen hun kleine broertjes en zusjes dus ook betrekken in hun spel, zonder dat dit een risico oplevert. De draden zijn stevig weg gewerkt en zouden dus niet los kunnen raken. Mocht dit toch gebeuren, dan is dit enkel katoen en levert dit geen gezondheidsschade op.

Het hout van het knoopje op het dino-ei is gerecycled hout en het logo is ingegraveerd. Dit logo kan dus niet loslaten van het hout. Het knoopje zit stevig vast gemaakt aan het ei. Er op vertrouwende dat baby’s en dreumesen niet urenlang uit het zich zijn, zou ook het knoopje dus snel genoeg opvallen als deze toch mocht loslaten.

De gehaakte dino in een ei is geschikt van jong tot oud. Een klein kindje kan er lekker mee knuffelen, je peuter leert een knoop vastmaken en een kleuter of groter kan zich uren vermaken met fantasie spel in de dino wereld! Hier thuis is het in ieder geval een grote hit! Er worden hele rollespellen uitgespeeld.

Kabelmuts
Voor de kleinsten is een muts heerlijk komende maanden!

Wat geef jij ze allemaal voor Sinterklaas?