Geplaatst op Geef een reactie

Speciale aanvragen laten haken

Afgelopen weken kreeg ik veel speciale aanvragen binnen als bestelling. Eén ervan was wel heel speciaal, waar ik graag meer over vertel. Sowieso vind ik het echt leuk dat jullie als klanten zo graag speciale aanvragen laten haken, dat vind ik toch het leukste om te doen. Hoe bijzonder is dat, het vertrouwen in mij als haakster dat ik jouw aanvraag precies zo maak als jij het had bedacht.

Speciale aanvragen laten haken
Jouw trouwe huisdier met zijn unieke vlek op zijn lijf

Hoe gaat dat eigenlijk, speciale aanvragen laten haken?

Allereerst is het goed als je weet hoe die speciale aanvragen tot stand komen. Via de sociale media is het wel bekend geworden dat ik het liefst haak voor jou op speciale aanvraag. Ik maak ook wel wat standaard producten, maar over het algemeen zit er een opmerking bij zo’n standaard aanvraag.

Ik heb nauwelijks een voorraad, dus als jij bij mij iets bestelt, moet ik het nog voor jou gaan maken. Dat geeft jou dus de mogelijkheid om jouw speciale wensen door te geven.

Leuk, zo’n baby vestje, maar mijn kindje heeft vaak vestjes met te lange mouwen, kan jij de mouwtjes wat korter maken?
Ik heb een bull terrier met een vlek op zijn oor, ik stuur een foto mee, kan jij dit maken?
Ik kan bij jou speciale aanvragen laten haken, klopt dat?

Zo kan ik wel een hele waslijst uit mijn inbox kopieren, elke vraag even bijzonder. Ik voel me enorm vereerd dat ik dit voor de klanten op maat kan maken.

Waar vraag ik zo’n speciale aanvraag dan aan?

Er zijn vele wegen die tot de aanvraag leiden. Soms zie ik de vraag onder de reacties op een post op Facebook of Instagram. Let daar mee op, want als ik het even mis, door een verandering in algoritme of doordat er enorm veel reacties zijn, dan heb ik jouw vraag dus niet in de gaten. Maar als ik hem wel zie, stuur ik een chatbericht en vraag ik wat ik voor je kan beteken.
Regelmatig is de klant ook degene die deze vraag in de chat stelt en dan mis ik je bericht over het algemeen niet.

Er is ook een mailadres en een contactformulier. De website heeft dringend een update nodig (dat leerde ik gisteren van Cora ), dus ik merk dat die nu niet zo hard loopt.
Maar als je mij een mail stuurt ( info@bolletjevankatoen.nl ) of je klikt op het contactformulier ( HIER ), dan komt het in mijn mail en ook dat zie ik direct in mijn inbox verschijnen.

Zo'n leuk speciaal verzoek!
Zo’n unieke knuffel zijn er geen 2 van!

Vaak gaat er een leuk gesprek aan vooraf en dat maakt mij ook zo enthousiast. Ik hou ervan om met mensen in contact te zijn en zeker die speciale aanvragen maken het contact heel oprecht en interessant. Vaak zit er een verhaal achter de aanvraag, het is niet zomaar dat iemand iets zoekt wat anders is dan alles wat op internet te vinden is.

Wat was nou die hele bijzondere aanvraag?

In de vakantie haak ik niet. In ieder geval niet voor de winkel. De uitgelezen kans voor mijn zoon om te zeggen: mag ik dan nu iets bestellen waar je nu tijd voor hebt?
Het is erg, inderdaad, het hele jaar komen de speciale vraagjes van mijn kinderen niet op mijn lijst. De vragen voor de klanten en alle andere werkzaamheden maken dat het me nauwelijks lukt om wat voor hen te maken. Daarnaast, iedere speciale aanvraag willen ze zelf wel houden, dus dan kan ik alles wel in tweevoud maken.

Maar nu had hij een goed punt, de winkel was nog dicht, we zaten binnen met de regen, ik had al 3 boeken uit, het kon ook wel een keer. Dus wilde hij ook een van die speciale aanvragen laten haken.

Dus die onthulling komt morgen op de sociale media kanalen! Het wordt in ieder geval een leuke toevoeging op het gehaakte speelgoed, dus hopelijk is het een hit voor meer bestellingen!

Wat zou jij als speciale bestelling aanvragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *