Geplaatst op Geef een reactie

Top 5 gehaakte feestdagartikelen

Grappig, iedereen denkt bij de feestdagen aan Kerst en Oud&Nieuw. Maar ieder jaar verbaas ik me weer hoeveel ik te doen heb vanaf ongeveer maart tot aan de zomervakantie. Daar komen pas veel feestdagen voorbij. Pasen, Valentijn, moederdag, vaderdag, Koningsdag, en voor een aantal zijn Hemelvaart en Pinksteren ook nog erg belangrijk. Ohja, carnaval moet ik niet vergeten.
Daarom even een lijstje met de Top 5 gehaakte feestdagartikelen, en die zijn dus vooral in het voorjaar gepland!

Top 5 gehaakte feestdagartikelen
Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 5

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 5

Omdat de challenge nog vrij nieuw is, staat die nog niet hoog in de lijst van de populaire artikelen. Ik kijk trouwens niet naar de verkoopcijfers, maar aan hoe enthousiast de klanten en volgers ervan worden. Dat vind ik veel belangijker, omdat mensen soms even een poosje krap zitten en dan eerder of later alsnog een bepaald product bij me afnemen. Het enthousiasme was dan al veel eerder gewekt. En dat enthousiasme is mijn graadmeter.

Zoals ik ook voor Kerst een challenge had, heb ik die nu ook voor koningsdag. Je maakt met dit pakket een leuk kroontje voor op je jas of shirt of voor aan je tas, of verzin nog maar wat leuke plekjes.
En los van dat leuke product, heb je ook de basis van het haken geleerd als je dit kroontje hebt gehaakt. Hoe tof is dat! Want zo’n vaardigheid heb je altijd wat aan!

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 4

Pasen komt er aan!
Ook al is Pasen al voorbij; de mutsjes zijn ook ieder jaar een hit!

Pasen was vroeg dit jaar, eind maart al. Dus de eiermutsjes actie is al verlopen. Je kan ze natuurlijk het hele jaar door bestellen, want ze zijn iedere dag leuk op de tafel. Ze zijn zowel met als zonder oortjes te bestellen.

Maar dit is toch ook een erg gewild item, ieder jaar worden ze leuk ontvangen en zijn de volgers enthousiast over de schattigheid van de mutsjes. Wellicht een leuk idee voor jou dus om te onthouden.

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 3

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 3
Ook de stropdas is een leuk item om straks aan een papa te geven

De stropdas is toch ook zo’n leuk gehaakt artikel dat iedere keer weer leuke reacties oproept. Ik heb ook een jaar snorretjes gehaakt. Die waren ook erg leuk, maar de stropdas was toch meer in trek. Die zal je dus volgende maand ook weer voorbij zien komen.

Weet jij al wat jij je vader, opa of man gaat geven voor vaderdag?

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 2

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 2
Met Moederdag kun je moeder verrassen met een bloem die nooit verwelkt!

Ook Moederdag staat alweer bijna voor de deur. En omdat we bij Moederdag vaak aan bloemen denken, heb ik een hele variƫteit aan bloemen in de winkel staan. De orchidee springt er ieder jaar uit, maar ook lavendel, cactussen en rozen heb ik vaak mogen maken. Niet ieder artikel staat in de winkel. Dit komt omdat ik altijd speciale aanvragen haak, ook voor de feestdagen, en dan zou iedere bestelling een apart item kunnen worden in de winkel. Daar zou het een grote onoverzichtelijke warboel van worden. Maar weet dat jij alles kan vragen om voor jouw moeder te laten haken. Ik laat jou dan weten wat er mogelijk is.

Top 5 gehaakte feestdagartikelen; nummer 1

De absolute nummer 1 is natuurlijk het kroontje
De absolute nummer 1 is natuurlijk het kroontje

En waar het allemaal mee begon, dat item blijft ook de absolute nummer 1; het koningsdag kroontje!

Het eerste jaar verkocht ik er 50. Daar ben ik nooit meer overheen gekomen, maar ieder jaar komen ze toch weer terug op mijn bestellijst.

Let er wel op dat we nu nog maar 1 week hebben om ze te bestellen! Daarna zijn ze ook nog gewoon beschikbaar, voor kinderfeestjes (of een vrijgezellenfeest) zijn ze ook geweldig. Maar voor Koningsdag wil ik ze uiterlijk 20 april op de lijst hebben, om ze te maken en te versturen.
Wacht dus niet te lang!

Feestdagen zijn dus meer dan gourmetten, kerstdagen, maar wel warmte, familie en leuke gehaakte cadeautjes.

Wat bestel jij komende feestdagen?

Producten uit deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *