Geplaatst op

Uitgerust of opgeladen?

Uitgerust of opgeladen?

Ik ben er weer! Wij zijn fijn op vakantie geweest en het is tijd om de webshop weer op gang te brengen. Ik heb er zin in?
En dan van iedereen de vraag: ben je lekker uitgerust!


Haha, eh, nee. Maar opgeladen ben ik wel! Uitgerust of opgeladen? Maakt dat uit dan?

Ik zal eens een beetje over mijzelf en mijn gezin vertellen. En daarna vertel ik je over de plannen voor Bolletje van Katoen voor komende tijd!

Ik vertelde al eens eerder wat ik in een week allemaal te doen heb. Die blog lees je hier: Wat gebeurt er nou in een week bij Bolletje van Katoen? – Bolletje van Katoen

Dat is dus best een hoop. Twee kinderen die wat extra nodig hebben, een loondienstbaan, een huishouden, een webshop en dan wil ik het liefst ook soms even wat leuks doen voor mezelf. Het is druk, maar dankzij de energie van mijn ADHD lukt het me steeds om alles af te krijgen.

Uitgerust of opgeladen? Wel enorm genoten!

Op vakantie genieten we altijd enorm, maar uitrusten? Mijn oudste is nu 10 jaar, bijna 11. Die gaat niet meer zo vroeg naar bed. Eigenlijk wil ik al lang naar bed als zij nog even een spelletje met me speelt, maar zelfstandig opblijven is nog net te lastig. En als je dan uitslaapt in de ochtend, is dat geen probleem.
Maar mijn jongste is 6 jaar en die is elke dag om 7 uur wakker. Uiterlijk. Eigenlijk wacht hij op het wekkertje dat zegt dat hij dan op zijn vroegst mag wakker worden. En zelfstandig opstaan, dat is nog geen optie. Niet vanwege zijn leeftijd, maar vanwege een aantal behoeften die hij heeft.

En ga je op een camping op tijd op bed? Dat is lastig, nog even kletsen met de buren, nog even een leuk spelletje spelen, en voor je dan iedereen hebt opgefrist en gedoucht en klaargemaakt voor bed, is het alweer hartstikke laat.

Uitgerust of opgeladen?
Het werden late avonden en vroege ochtenden

Dus uitgerust? Ik heb geen lange nachten gemaakt en alle verloren slaap ingehaald van het afgelopen jaar.

Maar ik voel me wel opgeladen! Wij genieten altijd enorm van kamperen. Ik heb al eerder eens verteld over onze drang om een te zijn met de natuur, het duurzaam willen leven, het scharrelen en verzamelen zoals de mens is bedoeld. Ik lees er ook steeds over in Kiind Magazine, Eigenlijk willen we in een tent leven – Kiind

En ik merk dat dit helemaal op ons van toepassing is. Gewoon zijn, met elkaar. Ik moet toegeven, we slapen niet lang in onze caravan, maar je slaapt wel samen en daarom slaapt iedereen goed door. Dat is thuis in die kamertjes met dichte deurtjes wel een ander verhaal.

We stonden dit jaar op een camping waar scharrelen en natuurlijk leven voorop staan. En dat past ons perfect! Niemand kijkt gek op als je nog na het sterren kijken om 23.00 je kleuter staat te douchen. Ook al is dit natuurlijk eigenlijk helemaal niet handig voor de structuur en het ritme. En als je kleuter in zn ondergoed met stokken sleept om 7u ‘s morgens, vindt iedereen dat reuze grappig. Wat een genot!
Ik kan het iedereen aanraden die een beetje in dit straatje past!

Home – Netl

Maar nu; wat gaat Bolletje van Katoen weer doen komende weken en maanden?

Er ligt alweer een to do list klaar. Een bestelling die ik kan oppakken, een brand rep afspraak waar ik mee aan de slag ga, winkels die ik mag benaderen, materialen die ik ga inkopen, de leukste dingen staan allemaal op mij te wachten dit najaar.
1 bestelling maar? Ja in mijn webshop gaat het niet met honderden per week of tientallen per dag. En dat is prima, want met handwerk kan ik dat ook helemaal niet bijbenen. Mijn bestellingen komen persoonlijk tot stand en worden speciaal voor jou met de hand gemaakt. Daarom valt mijn werk eerder onder kunst dan onder snelle producten zoals in babywinkels of modezaken. Ieder product wordt met zorg samengesteld en voor jou met de hand gemaakt. De wachtlijsten lopen daardoor soms wat op. Ik merk dat de klanten dit over het algemeen als heel normaal beschouwen, want het zijn geen lopende band producten die in een kast klaar liggen te wachten op jou.

Omslagdoek Eindhoven
Je kan alvast kijken naar de herfstproducten

Genoeg plannen dus weer voor dit najaar. Gelukkig gaan we eerst nog even nazomeren. Met de herfsttruien wacht ik nog even een paar weken. Al mag je er natuurlijk altijd alvast navraag naar doen! Mijn producten zijn altijd het hele jaar door beschikbaar!

Zie ik je snel in de webshop?