Verzend- en Retourbeleid

Verzendbeleid

Bedankt voor het winkelen bij Bolletje van Katoen. De verzendtijd verschilt per product, omdat ik voor jou een persoonlijk product maak. De levertijd wordt in persoonlijk contact aangegeven. Heb je een product op korte termijn nodig? In persoonlijk contact bespreken wij wat de mogelijkheden zijn.

De verzending van pakketten via de brievenbus geschiedt via PostNL. Bij hen geldt dat na verzending jouw product de volgende dag zal worden bezorgd, met uitzondering van weekenden en feestdagen.
In de drukkere periodes kan de bezorgtijd oplopen, wat buiten de invloed van Bolletje van Katoen ligt. De voorwaarden en verzendtijden zijn te vinden bij PostNL.

De pakketten die niet door de brievenbus passen worden verzonden via DHL. Over het algemeen hanteren zij een beleid waarbij jou pakket de volgende dag wordt bezorgd, met uitzondering van zon- en feestdagen. Een enkele keer kan hier een dag vertraging in zitten. Jouw pakket heeft altijd een track and trace, die jij van DHL of van mij persoonlijk ontvangt. Hiermee kan jij jouw pakket volgen tot de bezorging.
In de drukkere periodes kan de bezorgtijd oplopen, wat buiten de invloed van Bolletje van Katoen ligt. De voorwaarden en verzendtijden zijn te vinden bij DHL.

Retourbeleid

Retourneren

Je hebt wettelijk het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt echter alleen voor de algemene producten, die niet persoonlijk voor jou worden gemaakt. Ik bied dan een alternatief product aan of een shoptegoed in mijn winkel. Een enkele keer krijg je jouw volledige betaling terug, dit gebeurt na persoonlijk contact en goed overleg. Dit omdat de bestelde producten voor jou als klant speciaal gemaakt worden en hier dus altijd kosten gemaakt worden.

Uitzonderingen retourneren

Voor de speciale aanvragen geldt dat er geen retouren kunnen worden aangenomen. Mocht je toch ontevreden zijn over jouw ontvangen product, zoeken wij in goed overleg een oplossing. Soms stuur ik een vervangend product of een ander artikel ter compensatie. Je kan in bepaalde gevallen ook een deel van het aankoopbedrag terug krijgen.

Garantie

Er is geen vaste garantie termijn bepaald voor alle producten. Vind jij een defect aan jouw ontvangen product? Laat dit dan zo snel mogelijk weten. In persoonlijk contact komen wij tot een oplossing. In de meeste gevallen kan ik het product herstellen en vergoed ik de bijkomende verzendkosten. Waar nodig ontvang jij een vervangend product. De termijn hoe lang deze garantie geld is afhankelijk van het soort product waar dit over gaat.

Adresgegevens

Bolletje van Katoen
De Waag 71
3311 BB Dordrecht

+31 6 293 800 17

info@bolletjevankatoen.nl

Hee, hallo daar! šŸ‘‹
Wat leuk om je te ontmoeten.

Meld je aan om als eerste de nieuwste info in je inbox te ontvangen!

Ik spam niet! Lees het privacybeleid voor meer info.