Geplaatst op Geef een reactie

Waarom Bolletje van Katoen?

Ik denk dat inmiddels veel mensen al wel weten wat er bij Bolletje van Katoen te halen valt en hoe je met mij in contact kan komen. Leuk ook dat mensen mijn naam noemen, als er iemand op zoek is naar bepaalde gehaakte vragen. Maar Waarom Bolletje van Katoen? Wat is er nu zo positief en voordelig aan winkelen bij mij?

Waarom Bolletje van Katoen?

In 5 kernwaarden laat ik zien hoe ik mijn visie en missie uitdraag met Bolletje van Katoen. Mijn voordelen en positieve punten zijn ook te vinden op een speciale pagina op mijn site: Waarom Bolletje van Katoen?

Duurzaam

Alle materialen worden uit eigen voorraad gehaald en anders ingekocht bij kleine ondernemers in de omgeving, zoals De Breicaravan. Hiermee draag ik bij aan het behouden van de kleine bedrijven en wordt er niet geïnvesteerd in de grote giganten. En ik reis erheen op de fiets, in plaats van een hele tocht met de auto naar een of andere speciaalzaak.
Thuis let ik op het consumeren van vlees en andere producten die veel vragen van de aarde, dit principe pas ik ook toe op de producten in mijn winkel. Ik koop daarom als vul-materiaal voor de knuffels wol in bij een schaapsherder. Geen chemische vulling uit een ver buitenland, maar lokaal, duurzaam en bijdragen aan dankbare schaapjes.

Ook alle verpakkingsmaterialen worden gerecycled, voor zover dit mogelijk is. Zo kan het zijn dat je een doosje ontvangt van een andere bekende webshop of van een lekker hapje dat we hier hebben gebruikt.

Uniek

Elk product wat je ontvangt van Bolletje van Katoen is uniek. Het is op maat gemaakt, met de hand. Daardoor is het helemaal op jouw wens aangepast. Je kiest niet uit voorgeselecteerde kleuren, je geeft aan wat voor kleur je mooi vindt en ik ga dit voor je inkopen!

En van een handgemaakt product is nooit een tweede hetzelfde, ondanks het gebruik van eenzelfde patroon. Bestel jij 100 vlinders? Ik probeer ze zoveel mogelijk hetzelfde te maken, maar toch zal ieder vlindertje dan zijn eigen bijzonderheid of detail hebben.

Waarom Bolletje van Katoen?
Waarom Bolletje van Katoen? Jouw product is uniek!

Persoonlijk

Bij het bestellen van een product maak ik met de klant afspraken over de wensen. Dit kan gaan over materiaal, patroon en kleuren. Soms maak ik zelfs een eigen ontwerp, zoals de vossensloffen die we eens mochten ontwerpen, of de bekende prematuur popjes. Zo’n product is dan écht op jou als klant afgestemd, met alle persoonlijke details die gewenst zijn. Eindelijk komt het bijna niet voor dat ik iemand niet heb gesproken en een product zomaar opstuur.

Zacht

Alle materialen die ik gebruik, zijn zacht, heel zacht, of superzacht. Dit maakt het perfect voor baby’tjes, kleine kindjes, maar ook voor jou als volwassene in de herfst en winter op de bank. Ook in de zomer loop je er lekker bij, door luchtige omslagdoeken en truitjes te dragen, die gemaakt zijn van mooi, soepel katoen, die niet te warm zijn.
De make up schijfjes zijn daarom ook erg prettig voor je huid, het schuurt niet en het zorgt niet voor irritaties. Wist je dat je deze ook zelf kunt maken? Zie deze link: starterspakket make up schijfje

gewoon lekker in de huiselijke sfeer
gewoon lekker in de huiselijke sfeer

Betaalbaar

Omdat ik inkoop bij kleine ondernemers in de nabije omgeving, of omdat ik zelfs uit eigen voorraad kan putten, blijf ik betaalbaar. Een product van katoen of wol kan al vaak een hoop geld kosten. Ik heb geen groot bedrijfspand, geen medewerkers met een salaris, ik maak in de huiselijke sfeer de producten volledig naar wens. Dit drukt de kosten dusdanig, dat ik betaalbaar blijf, terwijl jij een prachtig kwalitatief sterk, persoonlijk en uniek product kunt ontvangen!

Genoeg reden om via de koop van een mooi gehaakt product, of een leuk pakket, ook nog eens bij te dragen aan een betere wereld! Hoe mooi wil je het hebben?

Producten uit deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *