Waarom Bolletje van Katoen

Ik kan natuurlijk iedereen vertellen dat je bij Bolletje van Katoen moet kopen, maar Waarom Bolletje van Katoen?

Ik heb een visie en een missie, waarmee ik denk dat dit bijdraagt aan een betere wereld. Ik vind het milieu erg belangrijk en ik wil door middel van mijn bedrijfsvoering laten zien dat het ook echt een haalbare missie is. Ook voor jou als klant en ook als jij denkt dat het veel moeite kost of dat het niks voor jou is.

En dit draag ik graag uit, waarmee jij als klant ook een stukje meedoet met het bijdragen hieraan. Doe jij ook mee?

Waarom Bolletje van Katoen

In 5 kernwaarden laat ik zien hoe ik mijn visie en missie uitdraag met Bolletje van Katoen.

Duurzaam

Alle materialen worden uit eigen voorraad gehaald en anders ingekocht bij kleine ondernemers in de omgeving. Hiermee draag ik bij aan het behouden van de kleine bedrijfjes en wordt er niet geïnvesteerd in de grote giganten.
Thuis let ik op het consumeren van vlees en andere producten die veel vragen van de aarde. Ik koop daarom als vul-materiaal voor de knuffels wol in bij een schaapsherder. Geen chemische vulling uit een ver buitenland, maar lokaal, duurzaam en bijdragen aan dankbare schaapjes.

Ook alle verpakkingsmaterialen worden gerecycled, voor zover dit mogelijk is. Zo kan het zijn dat je een doosje ontvangt van een bekende webshop of van een lekker hapje dat we hier hebben gebruikt.

Uniek

Elk product wat je ontvangt van Bolletje van Katoen is uniek. Het is op maat gemaakt, met de hand. Daardoor is het helemaal op jouw wens aangepast. Je kiest niet uit voorgeselecteerde kleuren, je geeft aan wat voor kleur je mooi vindt en ik ga dit voor je inkopen!

En van een handgemaakt product is nooit een tweede hetzelfde, ondanks het gebruik van eenzelfde patroon.

Persoonlijk

Bij het bestellen van een product maak ik met de klant afspraken over de wensen. Dit kan gaan over materiaal, patroon en kleuren. Soms maak ik zelfs een eigen ontwerp, zoals de vossensloffen die we laatst mochten ontwerpen. Zo’n product is dan écht op jou als klant afgestemd, met alle persoonlijke details die gewenst zijn.

Waarom Bolletje van Katoen?
Waarom Bolletje van Katoen?

Zacht

Alle materialen die ik gebruik, zijn zacht, heel zacht, of superzacht. Dit maakt het perfect voor baby’tjes, kleine kindjes, maar ook voor jou als volwassene in de herfst en winter op de bank. Ook in de zomer loop je er lekker bij, door luchtige omslagdoeken en truitjes te dragen, die gemaakt zijn van mooi, soepel katoen, die niet te warm zijn.

Betaalbaar

Omdat ik inkoop bij kleine ondernemers in de nabije omgeving, of omdat ik zelfs uit eigen voorraad kunnen putten, blijf ik betaalbaar. Een product van katoen of wol kan al vaak een hoop geld kosten. Ik heb geen groot bedrijfspand, geen medewerkers met een salaris, ik maak in de huiselijke sfeer de producten volledig naar wens. Dit drukt de kosten dusdanig, dat ik betaalbaar blijf, terwijl jij een prachtig kwalitatief sterk, persoonlijk en uniek product kunt ontvangen!

Nog vragen of ideeën voor Bolletje van Katoen?

Het kan goed dat je na het lezen van mijn visie en missie nog vragen hebt, ideeën hebt of gewoon graag met mij in contact wil treden over mijn aanbod. Waarom Bolletje van Katoen? Stel jouw vragen hierover bij mij!

Dat kan via sociale media, via email of via het contactformulier: Contact. Via persoonlijk contact help ik je graag verder of geef ik antwoord op jouw vragen. Tot snel!

Ik reageer normaal gesproken dagelijks op mijn berichten, tenzij ik een afwezigheidsmelder heb geplaatst op 1 van mijn kanalen. Hier staat dan ook wanneer je wel weer een antwoord van mij kan verwachten.

Hee, hallo daar! 👋
Wat leuk om je te ontmoeten.

Meld je aan om als eerste de nieuwste info in je inbox te ontvangen!

Ik spam niet! Lees het privacybeleid voor meer info.