Geplaatst op

Waarom moet jij ook even kijken bij mijn Zomer Sale van 2021?

Ja, je leest het goed! Ik doe eigenlijk nooit aan uitverkoop, maar nu is het zover! De eerste Sale van Bolletje van Katoen!
Normaal vind ik Sale passen bij een grote, fysieke winkel die bergen met voorraad heeft waar ze vanaf moeten.

Maar inmiddels heb ik ook een mooie voorraad opgebouwd. Spulletjes die toch net niet in een concept store pasten, artikelen die als voorbeeld zijn gemaakt, retouren.

Maar er zitten mooie zomer artikelen bij, dus ik bied ze nu aan in de Zomer Sale van 2021.

Hoe werkt de Sale?
Ik heb de producten in de winkel staan, jij kan ze hieruit shoppen. De prijzen zijn aangepast aan de Sale. En het leukste: alles is direct leverbaar!
Met het oog op mijn vakantie, laat ik deze actie lopen tot 18 juli. Tot die dag heb je de garantie dat je product nog direct wordt verzonden! Dat is eens wat anders dan enkele weken moeten wachten tot jouw persoonlijke product is gemaakt!

Ik heb de producten in de winkel staan, jij kan ze hieruit shoppen. De prijzen zijn aangepast aan de Sale. En het leukste: alles is direct leverbaar!

Waarom bij Bolletje van Katoen?

Duurzaam

Alle materialen worden uit eigen voorraad gehaald en anders ingekocht bij kleine ondernemers in de omgeving. Hiermee draag ik bij aan het behouden van de kleine bedrijfjes en wordt er niet geïnvesteerd in de grote giganten.
Thuis let ik op het consumeren van vlees en andere producten die veel vragen van de aarde. Ik koop daarom als vul-materiaal voor de knuffels wol in bij een schaapsherder. Geen chemische vulling uit een ver buitenland, maar lokaal, duurzaam en bijdragen aan dankbare schaapjes.

Ook alle verpakkingsmaterialen worden gerecycled, voor zover dit mogelijk is. Zo kan het zijn dat je een doosje ontvangt van een bekende webshop of van een lekker hapje dat we hier hebben gebruikt.

Uniek

Elk product wat je ontvangt van Bolletje van Katoen is uniek. Het is op maat gemaakt, met de hand. Daardoor is het helemaal op jouw wens aangepast. Je kiest niet uit voorgeselecteerde kleuren, je geeft aan wat voor kleur je mooi vindt en ik ga dit voor je inkopen!

En van een handgemaakt product is nooit een tweede hetzelfde, ondanks het gebruik van eenzelfde patroon.

Persoonlijk

Bij het bestellen van een product maak ik met de klant afspraken over de wensen. Dit kan gaan over materiaal, patroon en kleuren. Soms maak ik zelfs een eigen ontwerp, zoals de vossensloffen die we laatst mochten ontwerpen. Zo’n product is dan écht op jou als klant afgestemd, met alle persoonlijke details die gewenst zijn.

Zacht

Alle materialen die ik gebruik, zijn zacht, heel zacht, of superzacht. Dit maakt het perfect voor baby’tjes, kleine kindjes, maar ook voor jou als volwassene in de herfst en winter op de bank. Ook in de zomer loop je er lekker bij, door luchtige omslagdoeken en truitjes te dragen, die gemaakt zijn van mooi, soepel katoen, die niet te warm zijn.

Betaalbaar

Omdat ik inkoop bij kleine ondernemers in de nabije omgeving, of omdat ik zelfs uit eigen voorraad kunnen putten, blijf ik betaalbaar. Een product van katoen of wol kan al vaak een hoop geld kosten. Ik heb geen groot bedrijfspand, geen medewerkers met een salaris, ik maak in de huiselijke sfeer de producten volledig naar wens. Dit drukt de kosten dusdanig, dat ik betaalbaar blijf, terwijl jij een prachtig kwalitatief sterk, persoonlijk en uniek product kunt ontvangen!

Shop jij ook in mijn sale? Klik hier!