Geplaatst op

Warme Winter producten

We zitten volop in de winter en dat is wel te voelen. Het is misschien geen min twintig, maar koud is het wel. In ons huis moeten we wat maatregelen nemen om de kou buiten te houden, dus wij beleven het ook wel een stuk intenser dan anderen wellicht.
Maar wel de perfecte tijd voor warme winter producten in mijn gehaakte assortiment!

Ik laat al veel zien op mijn sociale media, maar ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Dus laat ik nog meer zien!

Warme Winter Producten

Wat zijn nou de lekkerste gehaakte warme winter producten? Het is ook net wat je prettig vindt. Ik krijg op Instagram regelmatig reacties over de sjaals, of die niet kriebelen. Ik maak ze vaak van wol, als je daar niet goed tegen kan, is dat niet zo fijn in je nek.

Daarom kies ik nu voor de warme winter sjaals vaak een mix van wol en katoen. Dat wordt ook vaak gebruikt voor baby dekentjes en truitjes. Super soepel, niet zwaar van stof en dus ook niet kriebelig voor het baby huidje. Maar daarom vind ik het dus ook ideaal voor volwassenen. 0% kans op kriebelen, 100% warm!

warme winter producten; warme winter sjaal!
warme winter producten; warme winter sjaal!

Behalve de sjaals, zijn ook mutsen erg fijn met die koude weer. Net even geen koude oren op de fiets bijvoorbeeld.
Ik heb in al die jaren al veel mutsen mogen maken. Ook in de zomer is er vraag naar mutsjes, met gaten en een glittertje, zodat je weer helemaal terug bent in de jaren ’70.

Maar hét seizoen van de mutsen is natuurlijk de winter. En ik heb veel verschillende patronen en ontwerpen bedacht en gebruikt. De kabelmutsjes zijn erg in trek. Het staat ook enorm schattig bij die kleintjes. Met een vlindertje is het voor een meisje helemaal af. Of gewoon lekker basic voor een jongen.

Ik haak ze allemaal in rap tempo af, vandaar dat de prijzen ook zo leuk zijn.

warme winter producten
Ook een muts is echt een must voor de warme winter producten

Wist je dat zo’n muts niet alleen voor baby’s en kinderen verkrijgbaar is? Ik kan voor iedereen een muts helemaal op maat maken. Je geeft je hoofdomtrek door en ik zorg dat het precies past.

Dat kan trouwens ook met de sjaals. Geef jij door hoe breed en hoe lang je hem wil hebben, dan maak ik hem perfect op maat.

Heb je ook handschoenen?

Ik heb nu nog geen voorbeeld foto’s van mooie handschoenen. Ik kreeg laatst wel een prachtig idee voor handschoenen zonder vingers. Deze heb ik voor de klant gemaakt en ik maak nog een voorbeeld voor de foto’s voor mijzelf. Want dat was wel echt een goed idee!

In het verleden heb ik ook wel eens dichte handschoenen gemaakt voor een klein kindje. Dan maakt ik er ook een touwtje aan vast, zodat ze door de mouwen van de jas heen konden worden gedaan. Zelf vond ik die wat minder mooi geworden, omdat het niet goed lukt om de pasvorm perfect te krijgen. En als het al perfect past, is zo’n kleintje er zo weer uit gegroeid. Ik twijfel dus even of die nog terug komen in het assortiment.

Welke warme winter producten bestel jij?

Behalve een sjaal, muts en handschoenen zijn er vast nog veel meer fijne warme winter producten te verzinnen. Zoals de warme truien die ik haak, of vesten en dekens voor ‘s avonds op de bank. Deze zijn allemaal beter te bestellen in een persoonlijke aanvraag. De leukste bestellingen die ik krijg!

Heb jij al een idee wat je nog voor deze winter gaat bestellen? Wacht er niet te lang mee, want de winter is zo voorbij en er is wel een kleine wachtlijst.
Krijg ik van jou ook een mooie bestelling binnen?