Geplaatst op

Wat geef ik als origineel kraamcadeau?

We kunnen eindelijk weer wat meer op visite bij mensen. En zeker de kraamvisites zijn echt zo fijn! Want zo’n kleintje is zo bijzonder en de tijd komt nooit meer terug. Ze zijn al snel groot en afgelopen jaar hebben veel mensen daarom de échte kleine baby’tjes in hun omgeving gemist.

Ik merk bij Bolletje van Katoen dat de kraamcadeau’s hierdoor populairder zijn dan ooit. Voorheen kochten mensen een rammelaar, een bijtring of een knuffeltje. Nu wordt er groot uitgepakt. Vestjes, dekentjes, mutsen en het liefst een hele combinatie met een mooi setje in de liefste kleuren.

Prachtig om te maken ook! En nu ik al wat kleding heb gemaakt voor Mama’s Winkel, lukt het ook steeds beter om dit op een kortere termijn te leveren.

En nu ik al wat kleding heb gemaakt voor Mama’s Winkel, lukt het ook steeds beter om dit op een kortere termijn te leveren.

Het blijft natuurlijk handwerk. Dus ik vermeld bij alle artikelen dat de bestellingen handgemaakt worden na bestelling.

Alle producten worden op maat gehaakt, handgemaakt, op bestelling. Dit wordt dus gemaakt wanneer het wordt besteld en daarom zit er wat levertijd op. De levertijd wordt bekend gemaakt wanneer je de bestelling plaatst. Mocht het snel moeten worden geleverd, kun je dit aangeven in het opmerkingenveld en dan wordt jouw bestelling als prioriteit behandeld.

Het is altijd mogelijk om persoonlijk contact op te nemen over jouw product of over iets wat je overweegt te bestellen. In persoonlijk contact kan ik dan aangeven wat je van mij kan verwachten en kun jij goed aangeven wat jouw wensen zijn.

Zo wordt elk product uniek en persoonlijk en is het altijd volledig naar wens.

Het is altijd mogelijk om persoonlijk contact op te nemen over jouw product of over iets wat je overweegt te bestellen. In persoonlijk contact kan ik dan aangeven wat je van mij kan verwachten en kun jij goed aangeven wat jouw wensen zijn.

Zo wordt elk product uniek en persoonlijk en is het altijd volledig naar wens.

Zo wordt elk product uniek en persoonlijk en is het altijd volledig naar wens.

Ook het duurzame aspect wordt heel erg gewaardeerd bij Bolletje van Katoen. Je bestelt geen massa-product, maar volledig uniek en alleen gemaakt, omdat jij dit bestelt. Er ligt geen hele voorraad klaar. Dat scheelt een hoop op de afvalberg. Want voorraad raakt maar moeilijk verkocht.

Het materiaal wordt ook bekeken op oorsprong en manier van produceren. Je kunt kiezen uit wol en katoen. Wol is voor Bolletje van Katoen geen probleem, maar dan wel met een Nederlandse oorsprong.

Vroeger had ik ook Angora wol uit Australië, of alpaca wol uit Peru. Dat komt er nu niet meer in.

Zo hoop ik het meest duurzaam mogelijke product te leveren wat ook nog binnen de betaalbaarheid blijft van de gemiddelde klant.

Wol is voor Bolletje van Katoen geen probleem, maar dan wel met een Nederlandse oorsprong.

Het liefst zou ik ook zelf wol willen spinnen, maar dat is iets wat we later gaan doen.

Terug naar de kraamcadeautjes.

Wat is nou een origineel kraamcadeau? Dat kan van alles zijn natuurlijk. Omdat er zoveel vraag kwam voor vestjes en mutsjes, heb ik wat voorgeselecteerde pakketten ontwikkeld.

Er staan nu 2 pakketten in de webshop, een groot pakket met een vestje, mutsje en een paar sloffen, en een klein pakket met sloffen en een mutsje.

Dit ga ik dit weekend nog aanvullen met andere combinaties.

Zelf samenstellen blijft natuurlijk altijd mogelijk, want persoonlijk contact staat bij mij altijd centraal. De pakketten die ik nu al heb geleverd, zijn helemaal uniek en in overleg met de klant samengesteld. Terwijl er toch eerst gekozen was voor een standaard pakket. Het leukste vind ik dan toch om in privé contact nog even te vragen naar de juiste maat en kleur en samenstelling.

Het is dus niet nodig om een pakket niet te bestellen, als je e samenstelling niet helemaal oke vindt. Door mij te mailen of een bericht te sturen, komen we amen altijd tot een perfecte samenstelling, die jij helemaal zelf hebt gekozen.

Zelf samenstellen blijft natuurlijk altijd mogelijk, want persoonlijk contact staat bij mij altijd centraal.

Ik hoop met deze extra uitleg jou te hebben laten zien hoeveel er mogelijk is in mijn webshop!

Het kraampakket shop je trouwens hier: https://bolletjevankatoen.nl/product-categorie/kraamcadeau-pakketten/

Het blijft voor mij altijd een leuke taak om weer iets moois te mogen maken voor een baby’tje of klein kindje. En andere opdrachten blijven natuurlijk ook ontzettend leuk!

Tot ziens in mijn webshop!