Geplaatst op

Wat kun je haken voor een baby?

De laatste tijd haak ik vooral veel voor baby’s, aanstaande moeders bestellen wat, aanstaande oma’s ook, er is vraag naar kraamcadeau’s, zo leuk! En er is echt heel veel keuze!
Wat kun je haken voor een baby?

Voor Sacred Art of Anna heb ik deze schattige knuffel en bijtring gehaakt
Voor Sacred Art of Anna heb ik deze schattige knuffel en bijtring gehaakt

De markt voor babyproducten is echt een florerende markt. Het wordt steeds groter, er kan steeds meer en de trends zijn niet te stoppen. Daarom richt ik me met Bolletje van Katoen steeds meer op baby producten. Er is gewoon zoveel vraag naar!

Zo heb ik al meerdere malen voor verschillende winkels mogen haken, die mijn baby producten weer verkochten in hun zaak.
De laatste samenwerking hierin is bij Sacred Art of Anna, maar eerder heb ik ook geleverd aan Zigzacht, Mama’s Winkel en een fotograve die bijtringen weggaf aan hun klanten. Stuk voor stuk hebben deze zaken hun eigen karakter, missie en visie en overal past wel een stukje van mijn assortiment.

Zo ging het bij Zigzacht om mutsjes en slofjes voor poppenkleertjes. Dit is zeker leuk als jouw kleintje echt dol is op tutten met poppen.
Mama’s Winkel verkoopt vooral duurzame en eerlijke producten en hier leverde ik vooral kleding voor new borns.

Aan welke winkels heb ik nu geleverd?

Sacred Art of Anna richt zich op een unieke markt in de babywereld. Ook met een duurzaam karakter, maar de handgemaakte producten zijn voor haar ook echt een kunstwerk. Hier heb ik mijn bijtringen en knuffeltjes aan geleverd. Ze zijn nog steeds bij haar te koop, dus neem vooral een kijkje in de winkel!

Wat kun je haken voor een baby?
Een bijtring kan het hele jaar door welkom zijn!

Zelf krijg ik ook regelmatig verzoekjes voor kraamcadeau’s en oma’s en tantes die de aankomende baby graag verrassen met iets moois. Heel vaak gaat dit om bijtringen die al in mijn assortiment zitten. Dan kies je gewoon een product waarvan je het voorbeeld kan zien in de webwinkel. Maar af en toe is er ook wel vraag naar iets specifieks.

Want de speciale verzoekjes, die blijven toch altijd het leukst. Ik heb eens een vloerkleed mogen maken in de vorm van een madeliefje voor op de kinderkamer, helemaal in het thema van het kamertje. Of kleding met een specifieke kleur en patroon, broekpakjes.

En ook vergeet ik nooit een setje in het thema van Buzz Lightyear, speciaal voor een newborn fotoshoot.

Speciale verzoekjes zijn het leukst!
Dit mutsje met een bijpassend broekje hoorde bij een Buzz Lightyear thema

Er is ook een heel assortiment aan babymutsjes. Ik heb heel veel verschillende patroontjes, thema’s en materialen. Er is in de winkel een hele afdeling met baby-mutsjes. Heb je bijvoorbeeld de Boob-beany al gezien?!

Mutsen, bijtringen, knuffels, kleding, en dat is nog lang niet alles!

Ik krijg ook wel eens speciale, verdrietige verzoekjes binnen. Ik heb een aantal keren een prematuur pop mogen leveren. Het popje moest dan precies de lengte en het gewicht hebben van het kindje op het moment dat het geboren was. Het ging om kindjes die extreem vroeg zijn geboren, dus zo’n opdracht heeft wel wat impact. Zeker om een baby’tje, voor je gevoel, dan in een pakketje te stoppen en verzenden, is heel gek.

Zulke producten lever ik dan ook het liefst persoonlijk af. Ik zou het popje al bijna in een maxi cosi vervoeren.

wat kun je haken voor een baby?

De keuze is dus echt enorm. Ben jij nog op zoek naar een kraamcadeau of een mooi product voor je eigen aankomende kindje? Laat mij dit dan voor je haken!

Hoe zit dat met de levertijden? Ook nog even een belangrijk stukje.
Mutsen en bijtringen zijn altijd zo klaar. Als je die vandaag bestelt, heb ik dit voor jou klaar in hetzelfde weekend of de avond na jouw bestelling.
Kleding en knuffels heb ik wat meer tijd voor nodig.

Heb je dus snel iets gehaakts nodig voor een baby? Kies dan een klein cadeautje, zoals de olifant-bijtring of een mutsje in een kleur dat ik op voorraad heb.
Komt jouw baby pas over een hele tijd? Dan kan ik mooi de tijd nemen voor een prachtig vestje of broekpakje.

Laat je mij iets moois haken voor een baby?