Geplaatst op

Wat laat je haken in de zomer?

De zomer komt er aan en dat merk ik altijd meteen in mijn bestellingen. Iedereen kijkt uit naar de zomer, waarin je lekker luchtig gekleed gaat. Dus wat laat je haken in de zomer? Misschien denk je dat er niet echt iets te koop is voor dit seizoen?

Mis! want ik heb nog genoeg leuk aanbod voor de zomermaanden!

Wat laat je haken in de zomer?
Een bijtring kan het hele jaar door welkom zijn!

Sowieso kun je altijd kijken bij de knuffels, bijtringen en rammelaars. Voor baby’s kun je het hele jaar door shoppen en een knuffel is nou niet iets wat je oververhit, zoals een deken. Het laat soms wel je hart smelten, maar dat is niet seizoensafhankelijk!

Dan heb ik ook nog een heleboel accessoires in het assortiment. Wat dacht je van make up schijfjes? Er zijn genoeg mensen die dagelijks make up gebruiken en dit met wegwerp wattenschijfjes weer verwijderen. Zonde! Zonde van je portemonnee, maar ook zeker van het milieu.

Je kunt dus ook in de zomer kiezen voor wasbare make up schijfjes. Dit is altijd praktisch en ook dit is niet zoals een warme trui voor hartje winter.

Make up schijfjes
Wat dacht je van deze wasbare make up schijfjes?

En dan zijn er ook nog legio accessoires voor aan je sleutelbos. Heb je die al gezien?
Regenbogen, hartjes, diertjes, je kan het zo gek niet bedenken, of het is er. Bij het snuffelen in mijn eigen winkel zie ik dat nog lang niet alles erin staat wat ik ooit eens gemaakt heb.

Jaren geleden heb ik eens 30 soorten appliques mogen leveren aan een webshop. Allemaal diertjes, platte versies, gevulde varianten, katten, honden, leeuwen, noem maar op en het zat er bij. Deze heb ik niet allemaal in de webwinkel gezet, simpelweg omdat het enorm tijdrovend is. Hier ben ik dus in al die jaren nog niet eens aan toegekomen.

Omdat ik ook graag speciale verzoekjes maak, had het ook geen echte noodzaak. Vaak is de wens van de klant toch net wat specifieker dan de voorbeelden die ik in de webwinkel plaats.

Heb je nog meer wat je kan laten haken in de zomer?

Het lijkt er misschien op dat we nu allang alles hebben gezien en besproken wat er leuk is voor de zomer maanden.

Maar dan hebben we het nog niet gehad over de luchtige sjaals en kleding. Dat bestaat ook zeker!

Wat laat je haken in de zomer?
Zo’n sjaal als deze is niet te warm, maar houdt net even de frisse lente wind tegen.

Deze sjaal mocht ik een keer maken voor een bruiloft die in augustus ging plaats vinden. Je weet dan maar nooit of je een jasje nodig hebt, of alleen een mouwloos shirtje. De bruid kon toch niet meerdere outfits meenemen. Daarom vroeg zij mij om een luchtige omslagdoek te maken, voor de avond en bij het eten. Zo wist ze zeker dat haar strapless jurk gewoon een prima keuze was voor die dag. Dan kon ze haar schouders prima bedekken als het toch wat fris was.

Ik was toevallig ook bij deze bruiloft, een zonovergoten dag en bij de barbecue in de avond wat de sjaal net even het beetje extra wat ze nodig had. Ook als je moe bent, heb je het sneller koud. En dit was toch echt hartje zomer!

Ook heb ik verschillende luchtige truien gehaakt, die prima op een hemdje gedragen kunnen worden. Het houdt de zon tegen en als het dan toch afkoelt, hoef je niet meteen een ander outfit te kiezen.

Ik zou zo nog van alles op kunnen noemen wat er in de zomer nog prima te bestellen is! Scrunchies, babymutsjes, zomermutsjes, accessoires voor in huis (zoals Luie Aart!), bloemen, planten. En kijk voor inspiratie ook zeker eens op pinterest!

Maar de belangrijkste vraag aan jou is:

Wat laat je haken in de zomer?