Geplaatst op Geef een reactie

Welke gehaakte producten zijn er?

Nu heb ik veel verteld over mijn missie en visie, mijn kernwaarden, hoe het bestelproces werkt, maar Welke gehaakte producten zijn er?

Welke gehaakte producten zijn er?
Welke gehaakte producten zijn er?

Als je mij al langer volgt, heb je al veel voorbij zien komen. Maar nog hoor ik vragen, waarvan ik dacht dat het antwoord alom bekend was. Daar ligt voor mij dus nog werk aan de winkel.

Wat is er dan zoal mogelijk?

Of het nu gaat om 1 regenboog sleutelhanger, of 100 vlinders, bij Bolletje van Katoen kan je heel veel kanten op. Eigenlijk kan ik alles leveren, als het maar een artikel is wat gehaakt wordt.

Echt alles? Nou, dat is nou het leuke van die speciale verzoeken. Ik heb niet 1 assortiment waar je uit kan kiezen. Jij hebt iets gezien of je hebt iets in gedachten en ik ga voor je aan de slag. In mijn unieke stijl, dat wel, dus het is goed om je daar wel van bewust te zijn.

Ik heb inmiddels mijn Algemene Voorwaarden geüpdatet en helemaal toegespitst op die speciale verzoeken.

Zodra jij iets vraagt wat niet standaard in mijn winkel ligt, is het een speciaal verzoek. Natuurlijk is het dan spannend om jouw geld daar aan uit te geven en niet meer terug te kunnen krijgen. Maar het is goed om te weten dat ik dus speciaal voor jou materiaal inkoop en ga ontwerpen. Voordat ik mijn haaknaald vastpak, is er al tijd gestopt in het creatieve proces. Tijd die ik niet meer terug krijg als jij achteraf niet hebt gekregen wat je hebt verwacht.

Een gehaakte persoonlijke aanvraag
toch spannend of jouw op maat gemaakte sloffen dan perfect passen!

Welke gehaakte producten zijn er?

Je kunt bij mij vragen of een knuffeltje ter grootte van je handpalm en voor een lief prijsje maak ik die dan helemaal op jouw verzoek. Ik kan een hondje ontwerpen die helemaal lijkt op jouw trouwe viervoeter.

Maar ook kan ik als relatiegeschenk een grote oplage maken met sleutelhangers of opkikkertjes die jouw personeel net even een hart onder de riem steken.
Via Business to Business is er veel mogelijk op het gebied van de grote oplages. Ook als jouw gewenste product nog ontworpen moet worden. Ik maak dan 1 voorbeeld en stem dan met jou af of het goed is om daar 100 artikelen van te maken.

Een kledingstuk helemaal op maat laten maken?

Ik wil graag een trui, maar die uit de winkel hebben altijd te lange mouwen! Dat zijn nou ook perfecte vragen voor Bolletje van Katoen, kleding helemaal op maat laten maken. Zeker als jij ervaringen hebt met lastige maten of als je gewoon net een andere wens hebt dan wat er te vinden is in de grote warenhuizen.

En dan zijn de prijzen bij mij nog heel zacht, waardoor je niet meteen blut bent voor de rest van de maand. Win Win toch?!

Welke gehaakte producten zijn er? Wist je dat mijn handgemaakte kledingstukken vaak veel langer mee gaan dan de producten uit de warenhuizen? Ik draag zelf een vest dat ik meekreeg toen ik uit huis ging. Dat is inmiddels 18 jaar geleden en ik draag het vest nog elke lente en herfst.

Een kledingstuk helemaal op maat laten maken?
Een kledingstuk helemaal op maat laten maken?

Heb je een productenlijst?

Ik heb een groot assortiment in mijn winkel staan, die je terug kan vinden onder alle winkel-categorieën. Winkel – Bolletje van Katoen

Maar ik heb dus niet 1 lijstje met mijn producten. Bij elke bestelling komt er weer een stukje assortiment bij, omdat eigenlijk elke aanvraag uniek is. Ook lang niet alle producten worden meerdere keren aangevraagd.

Zijn er nou gehaakte producten die jij graag zou willen hebben? Neem dan zeker contact met mij op!
contact

Producten uit deze blog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *