Geplaatst op

Welke top 5 producten haak ik voor de feestdagen?

Voor mijn idee is het nog ver weg, de feestdagen. Maar ik weet ook dat mijn agenda al aardig vol zit en dat veel mensen al vroeg of op tijd beginnen met de inkopen voor de feestdagen. Ik niet, maar voor mijn winkel moet ik er toch wel rekening mee gaan houden. Welke top 5 producten haak ik voor de feestdagen?

Natuurlijk komen er veel persoonlijke verzoeken onder de boom en in de zak van de Sint. Die producten blijven veruit favoriet en die vind ik ook enorm leuk om te haken. Maar daarnaast zijn er toch wat feestdag producten die ik graag nog even in de kijker zet, omdat ook die besteld kunnen worden voor de feestdagen. Omdat het producten zijn die ik niet meer hoef te ontwerpen, zijn ze ook sneller leverbaar.

Welke top 5 producten haak ik voor de feestdagen?
Sint en Piet zijn ook al bijna in aantocht!

Welke top 5 producten haak ik voor de feestdagen?

De meest bestelde producten zijn voor mijn niet per se de toppers in mijn lijst. Mijn lijst stel ik zelf samen, aan de hand van originaliteit en hoe leuk ze te haken zijn. Daarnaast vind ik het ook wel handig om producten te promoten die snel genoeg leverbaar zijn, anders heb jij er als klant nog niks aan voor de feestdagen van 2023.

Op 1 zet ik daarom de Sint en Piet handpopjes. Ze zijn super kindvriendelijk en reuze gezellig als sfeer maker. Niet voor niks dat er door de mommunity nu voor het 2e jaar op rij wordt gevraagd of ik ze wil inzetten als prijsje bij de sinterklaas bingo. Wat een leuke samenwerking!

Heks en zwarte kat
Perfect voor Halloween: een setje met een heks en haar zwarte kat! Zij zijn dit jaar weer onderdeel van een grote Halloween actie. 

Op 2 zet ik de zwarte kat en de heks. Dit omdat het nog maar een weekje tot aan Halloween is en het zou zonde zijn als je het stelletje gemist had. Veel kinderen die ik ken hebben deze lieve knuffeltjes in bed, zo schattig. Maar ze staan ook bij een leraar op het bureau bijvoorbeeld. Misschien weet jij ook nog wel een leuke plek voor deze 2 lieve Halloween sfeermakers?

De feestdagen die we zeker niet gaan laten ontbreken, is kerst.

Kerst duurt 2 dagen, soms langer, en is zo groots, dat daar wel wat extra aandacht naar uit gaat. Ik heb dus eigenlijk ieder jaar wel meerdere kerstproducten. Hoe kan ik daar nou uit kiezen?

Op 3 begin ik daarom met de eenhoorn kerstbal. Met zijn glitterende hoorn en zijn kleine hoofdje, is hij perfect voor in de kerstboom. Shop jij hem ook?

kerstbal eenhoorn
Hang jij ook een eenhoorn in jouw kerstboom?

Deze eenhoorn heeft lieve bloemetjes en mooie manen, waarvan je de kleuren zelf kan aangeven. Zo schattig, dat hij ieder jaar weer enorm populair is. Welke kleuren zou jij kiezen?
Je shopt hem trouwens hier: Gehaakte Eenhoorn Kerstbal – Bolletje van Katoen

Maar dat is nog niet alles met kerst. Want wil je geen kerstballen? Dan kan je ook kiezen voor mutsjes. Inie minie formaat, zodat ze leuk zijn voor de poppetjes in de kerststal, voor aan de kersttafel als decoratie, of als vingermutsjes. Wat zou jij ermee doen? Je ziet de kerstmutsjes hier: gehaakte speelgoed kerstmutsjes – Bolletje van Katoen

En wat staat er dan op nummer 5?

Nummer 5 is niet per se de laatste plaats in deze top 5. Want als je in deze top staat, ben je toch al een erg populair product. En we vergeten dat er een heel koud seizoen voor de deur staat, waar ook warme mutsen erg gewenst zijn!

Daarom geen kerst of sint product, maar een Halloween product die je lekker door kan dragen: Pompoen Muts – Bolletje van Katoen

Deze pompoenmuts is de hele winter lekker door te dragen!
Deze pompoenmuts is de hele winter lekker door te dragen!

Kortom, keuze genoeg voor jouw favoriete, gehaakte producten!

Iets gezien wat je leuk vindt? Ik heb een hele afdeling in de winkel gemaakt met alle feestdag producten. Daar staan producten in voor alle feestdagen door het hele jaar heen, dus ook de feestdagen die er nu niet direct aankomen. Maar je vindt er vast genoeg ideeën voor jouw allerleukste feestdagen!

Feestdagen en speciale gelegenheden – Bolletje van Katoen