Geplaatst op Geef een reactie

Zijn er ook gehaakte Sinterklaas artikelen?

Je merkt het aan de kindjes om je heen, de reclames op radio en televisie, de Sinterklaas tijd gaat beginnen! Spannend!
Iedereen is druk op zoek naar schoencadeautjes, grote cadeaus voor in de zak, noem maar op. Zijn er ook gehaakte Sinterklaas artikelen? Ja zeker, bij Bolletje van Katoen kan je weer alle kanten op! Oh, welke gehaakte Sinterklaas artikelen zijn er dan?

Leuk onderwerp om even uit te lichten nu het sinterklaasjournaal over 2 nachtjes weer kan worden gekeken. (echt? Dan al? ja echt…)

Zijn er ook gehaakte Sinterklaas artikelen?

Zijn er ook gehaakte Sinterklaas artikelen?
Zijn er ook gehaakte Sinterklaas artikelen?

We moeten natuurlijk beginnen bij de gehaakte Sint en Piet vingerpopjes. Dat is hét Sinterklaas product van Bolletje van Katoen. Ik maak ze al jaren en ik ben niet van plan snel over te stappen op een ander product voor dit leuke kinderfeest. Bij andere feesten vind ik afwisseling nog wel eens leuk, maar deze 2 vrienden zijn echt ideaal voor Sinterklaas.

Zeker als jouw kinderen nog klein zijn en Sinterklaas nog moeten leren kennen, zijn de vingerpopjes een heerlijke manier om alvast te wennen aan de 2 figuren. Want als ze volgende week ineens echt voor je neus staan, kan dat best nog wel eens spannend zijn.

En de grotere kinderen kunnen de kleintjes ook alvast lekker laten warmlopen voor het feest. Mijn dochter is 4,5 jaar ouder dan haar broertje en met deze vingerpopjes maakte ze heuse poppentheaters. Hier zal ik binnenkort eens een leuk filmpje van delen.

Maar ook de gehaakte fruitschaal kan een geweldig cadeau zijn voor in de zak van Sinterklaas
Maar ook de gehaakte fruitschaal kan een geweldig cadeau zijn voor in de zak van Sinterklaas

Ik heb de producten van de fruitschaal een paar keer mogen haken, voor de allerkleinsten om cadeau te doen. Het blijft een feest om een leuke set bij elkaar te haken. En ik weet dat het in de kinderkeukentjes gretig wordt gebruikt om iedereen te voorzien van lekkers in de fantasie wereld. Genieten is dat he?

En het voordeel van de gehaakte producten; het is veilig, duurzaam en niet kapot te krijgen. Ideaal als je nog hele kleine kinderen in huis hebt rond kruipen en lopen.

Dino in een ei; sinterklaas intocht
Dit idee was ook van een plaatje van een niet gehaakt product. Dat maak ik dan voor jou in de gehaakte versie!

Ik kan denk ik wel door blijven gaan me de leukste artikelen voor Sinterklaas, dus de dino in een ei is voor nu even een afsluiter. Ik zal komende weken nog wel op mijn sociale media delen wat er nog meer te krijgen is.

Waar je die sociale media vindt?

Je kan kijken op Facebook of Instagram, daar post ik dagelijks een nieuw bericht met de nieuwste producten, of een eerder artikel die ik graag nog even laat zien.

Verder denk ik dat het leuk is om eens te kijken bij alle baby en kind artikelen, want daar staan de leukste ideeen voor de grote feesten die eraan komen. En die artikelen vind je hier: Baby & kind – Bolletje van Katoen

Maar als ik nou iets speciaals wil laten haken?

Die vraag hoor ik ook regelmatig voorbij komen, dus ik benoem het toch nog even. Wellicht al bekend, de speciale aanvragen. Misschien denk je, ik vind die gehaakte producten echt super, maar fruit en dino’s en dat soort dingen hebben we al genoeg van. Ik ben wel op zoek naar iets speciaals, wat ik nog niet heb kunnen vinden.

Zoek niet langer; maar stuur mij een persoonlijk bericht. Dat mag via de mail (info@bolletjevankatoen.nl) of klik op het contactformulier.

Door middel van persoonlijk contact kun jij mij doorgeven waar je naar op zoek bent en ik kan jou laten weten of het nog haalbaar is om dit voor Sinterklaas aan jou te leveren. Een win-win situatie, toch?

Contact opnemen kan hier -> Contact – Bolletje van Katoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *